ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, βερμούδα και sneakers
 

Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Robert Kennedy

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον εντοπισμό της σορού του αγοριού

Δύο μέλη της οικογένειας Kennedy, η εγγονή του Robert F. Kennedy και ο μικρός της γιος, αγνοούνταν από την Πέμπτη 2 Απριλίου μετά από μια διαδρομή τους με κανό κοντά στην εξοχική κατοικία της οικογένειας, αφού όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τον ισχυρό άνεμο και δεν γύρισε ποτέ στην ακτή. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, βρέθηκε ένα αναποδογυρισμένο κανό που ταίριαζε με την περιγραφή εκείνου που αναζητούνταν από τις Αρχές βρέθηκε, χωρίς κανένα ίχνος των επιβατών του.

Από την Κυριακή 5 Απριλίου και τα δυο άτομα θεωρούνταν νεκρά ενώ οι σοροί τους δεν είχαν βρεθεί.

Η σορός της εγγονής του Robert F. Kennedy και κόρης της Αμερικανίδας πολιτικού Kathleen Kennedy Townsend βρέθηκε μερικές μέρες μετά το δυστύχημα με κανό που είχε με τον 8χρονο γιο της -ο οποίος θεωρείται επίσης νεκρός.

Σύμφωνα με τους New York Times, μετά από αρκετές μέρες ερευνών η σορός της Maeve Kennedy Townsend McKean βρέθηκε σε νερό βάθους περίπου 7,5 μέτρων και ανακτήθηκε. 

H σορός της βρέθηκε περίπου 4 χλμ μακριά από την οικία της μητέρας της, στο Maryland. Όπως είχε αποκαλύψει ο σύζυγος της 40χρονης, η οικογένεια είχε επιλέξει να πάει στο εξοχικό σπίτι για να αυτο-απομονωθεί εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού, σε ένα μέρος όπου τα παιδιά θα είχαν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Η αστυνομία φυσικών πόρων του Maryland θα συνεχίσει την αναζήτηση για να εντοπίσει τη σορό του 8χρονου παιδιού της.

Ο πατέρας του, David McKean, συντετριμμένος από την τραγωδία μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον 8χρονο Gideon, ένα ώριμο και ευαίσθητο αγόρι.

«Θα μπορούσε να ήταν 38 ετών. Ήταν βαθιά συμπονετικός και αρνιόταν να τραγουδίσει παιδικά τραγούδια αν περιείχαν έστω και μια νύξη για άσχημη μεταχείριση ζώων ή ανθρώπων», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media για τον γιο του, συμπληρώνοντας ότι πάντοτε θαύμαζε τον μικρό Γκίντεον και ότι σκεφτόταν ότι μπορεί να παραήταν τέλειος για αυτόν τον κόσμο. «Μου φαίνεται τώρα ότι είχα δίκο», έγραψε ο McKean.

Εξίσου συγκινητικά ήταν όσα έγραψε για τη σύζυγό του την οποία περιέγραψε ως την καλύτερή του φίλη και αδελφή ψυχή του, πού όταν γελούσε την άκουγες από ένα τετράγωνο μακριά. «Ήταν μαγική, με αστείρευτη ενέργεια που αξιοποιούσε εφευρίσκοντας παιχνίδια για τα παιδιά μας, αναλαμβάνοντας πρότζεκτ για τη δουλειά της ή την κοινότητα και περνώντας χρόνο με φίλους. Ήταν το πιο λαμπερό φως που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση