ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Bob Menendez: Μπλεγμένος μαζί με τη σύζυγο του σε σκάνδαλο

Η Nadine σε κάθε εμφάνιση της στο πλευρό του γερουσιαστή, τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μαρία Καραμάνου

Η 56χρονη Nadine είναι η δεύτερη σύζυγος του Αμερικανού δημοκρατικού γερουσιαστή του New Jersey, Bob Menendez. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο διαφθοράς, τον στηρίζει και τον συνοδεύει στην πολιτική του καριέρα. Το γεγονός ότι κρατά το χέρι του σφιχτά στη δημοσιότητα δείχνει ότι είναι δίπλα του όχι μόνο στις επιτυχίες του, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζε.

Στιγμιότυπο από την ημέρα του αρραβώνα τους πριν απο 2 χρόνια:

Χθες, 26 Σεπτεμβρίου, αντιμετώπισε έντονο εκνευρισμό όταν δημοσιογράφοι τον περικύκλωσαν κοντά σε ένα ασανσέρ στο Καπιτώλιο. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια αυξανόμενων κλήσεων από τουλάχιστον 22 συναδέλφους του στο Δημοκρατικό κόμμα, οι οποίοι τον καλούσαν να παραιτηθεί από το αξίωμά του. Οι δημοσιογράφοι πιέζανε συνεχώς τον πολιτικό για την απόφασή του να μην παραιτηθεί μετά τις κατηγορίες διαφθοράς που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με αναφορές της αμερικανικής εφημερίδας "New York Post," τουλάχιστον 22 Δημοκρατικά μέλη του Γερουσιαστηρίου δημοσίως κάλεσαν τον κ. Menendez να υποβάλει την παραίτησή του. Αυτό συνέβη μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου περί δωροδοκίας και διαφθοράς, κατά τον οποίο, όπως υποστηρίζουν εισαγγελείς στο Μανχάταν, ο Menendez ενέκρινε παράνομες δραστηριότητες που ωφέλησαν τόσο αυτόν όσο και τη σύζυγό του, καθώς και τρεις επιχειρηματίες και την κυβέρνηση της Αιγύπτου.

Η δεύτερη σύζυγος του Menenzed, Nadine Arslanian, περιγράφεται στην κατηγορία ως ο ενδιάμεσος σύνδεσμος που συνέδεσε τον άντρα της με τους τρεις επιχειρηματίες που κατηγορούνται για το ίδιο σκάνδαλο διαφθοράς. Πριν τον παντρευτεί ήταν φίλη των επιχειρηματιών. Σύμφωνα με μια συνέντευξή της το 2020 σε ένα κανάλι του YouTube, γεννήθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου και οι γονείς της είναι Αρμένιοι. Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, η οικογένειά της αρχικά βρήκε καταφύγιο στην Ελλάδα και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο. Μετά από λίγα χρόνια, η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η 56χρονη Nadine γνώρισε τον 69χρονο Menendez το 2018 σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, όπου απολάμβαναν φαγητό, και το αγαπημένο του γεύμα ήταν οι τηγανίτες. Εκείνη την περίοδο, η Nadine ήταν άνεργη. Ο Menendez δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση, μια κόρη που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και έναν γιο που πήρε πτυχίο από το Northeastern τον Μάιο του 2020 και ήταν παντρεμένος πιο παλιά, μάλιστα έχει και τρία εγγόνια. 

Photo By @dee.gee.lee On Instagram

Βλέποντας την Nadine, ο Menendez δεν μπορούσε να αντέξει να είναι χωρίς αυτήν. Συναντιόντουσαν σε ραντεβού επί δέκα μήνες, και τελικά αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου στο Ταζ Μαχάλ. Στις 22 Οκτωβρίου του 2020, ο Menendez και η Nadine ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κατά τη διάρκεια της πανδημίας της νόσου COVID-19. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό προσώπων, και η Nadine επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της.

Photo By @jrmercedesusa On Instagram

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, η Nadine φέρεται να έλαβε πολυτελές αυτοκίνητο, ράβδους χρυσού, οικονομική βοήθεια για το δάνειό της για το σπίτι της και αμοιβές συμβούλων για να διευκολύνει τις επαφές μεταξύ του Menendez και αξιωματούχων από την Αίγυπτο. Οι κατηγορίες αφορούν τον ισχυρισμό ότι το ζευγάρι προσέφερε δώρα με σκοπό να ενισχύσει την πολιτική επιρροή του Menendez. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS