ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Lancome x Louvre: Όλες οι εμφανίσεις των celebrities στη λαμπερή βραδιά

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, Penelope Cruz, Chiara Ferragni και Amanda Seyfried.

Μαρία Καραμάνου

Όταν δύο γαλλικοί θεσμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργούν εξαιρετικά πράγματα, και αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη νέα συνεργασία μεταξύ του Λούβρου και της Lancôme.

Στα πλαίσια αυτής της ισχυρής συνεργασίας, η Lancôme αναζητά δημιουργική έμπνευση για τις γυναίκες της εποχής μας, εξετάζοντας εννέα εξαιρετικά αριστουργήματα από τη συλλογή του Λούβρου. Αυτά τα έργα τέχνης περιλαμβάνουν την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Κορίννα, την Αρτέμιδα των Γαβίων, το γλυπτό της Νύμφης και του σκορπιού, την Ηχώ, την Υγεία, τον Κοιμώμενο Ερμαφρόδιτο και την Αφροδίτη της Αρελάτης. Αυτά τα έργα, είτε απεικονίζουν θεότητες είτε μυθικά πλάσματα, αναδεικνύουν αξίες και επιλογές ζωής. Κάθε αγαλματίδιο αφηγείται μια μοναδική ιστορία προσωπικής δύναμης, αντιπροσωπεύοντας τη θηλυκότητα και την ομορφιά. Αυτά τα έργα τέχνης αποτυπώνουν έναν μύθο του παρελθόντος που εμπνέει το μέλλον.

Photo By @lancomeofficial On Instagram

Ανάμεσα στους καλεσμένους της λαμπερής βραδιάς παρευρέθηκαν οι Penelope Cruz, Kelly Rowland, Amanda Seyfried και η Αθηνά Οικονομάκου. Η Penelope Cruz, η Kelly Rowland και η Amanda Seyfried ντύθηκαν για να εντυπωσιάσουν καθώς παρακολούθησαν το Lancome X Louvre photocall κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι την Τρίτη.

Η Ισπανίδα ηθοποιός Penelope, φαινόταν παρά πολύ εντυπωσιακή με ένα maxi φόρεμα που είχε μια καθαρή μαύρη δαντέλα που έπεφτε ανάλαφρα στους ώμους της. Ανέδειξε τη γοητεία της με ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες γόβες και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα κομψό clutch. Η σταρ των Pirates Of The Caribbean έπιασε τα μαλλιά της προσεγμένο up-do, αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι εκθαμβωτικά σκουλαρίκια. Προσθέτοντας ένα ποπ χρώμα στο βραδινό της ντύσιμο, η Penelope έβαλε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

Photo By @ayanakamura_officiel On Instagram

Η Amanda Seyfried έκλεψε τις εντυπώσεις στο photocall της συνεργασίας Lancôme x Louvre κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στις 26 Σεπτεμβρίου. Το φόρεμά της ήταν σε μια εκθαμβωτική ροζ απόχρωση, και ξεχώριζε για την περίπλοκη λαιμόκοψη που το έκανε μοναδικό. Η επιλογή αυτή αποτέλεσε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό θηλυκότητας και κομψότητας.

Η ηθοποιός ανέδειξε το ρούχο με τον τρόπο που το φόρεσε και τον συνδύασε με τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής της. Το ροζ χρώμα αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο με το διακριτικό μακιγιάζ και τα αξεσουάρ που επέλεξε. Η λαιμόκοψη προσέδωσε μια δόση διαχρονικής κομψότητας στην εμφάνισή της.

Photo By @indiewire On Instagram

Η Emma Chamberlain παρευρέθηκε στο Lancome X Louvre photocall στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού με μία κατακόκκινη maxi τουαλέτα με θηλυκά cut-outs στο πλάι της μέσης της που αναδείκνυαν την σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με χρυσά σκουλαρίκια και ένα κόκκινο κραγιόν. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, 26 Σεπτεμβρίου κάτω από τη γυάλινη πυραμίδα, στην κεντρική είσοδο του μουσείου, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, παρευρέθηκαν σχεδόν όλες οι πρέσβειρες της διάσημης εταιρείας μόδας. Ωστόσο, κάποιος που έλειπε και απουσίασε με έντονο τρόπο ήταν η Zendaya.

Photo By @chiaraferragni On Instagram

Η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει μια μακριά φούστα συνδυασμένη με ένα crop πουκάμισο, ένα σακάκι και μια λεπτή γραβάτα. Αυτός ο συνδυασμός αντιπροσωπεύει ένα τάση που αναμένεται να κυριαρχήσει στη φετινή σεζόν φθινόπωρο - χειμώνα.

Photo By @kellyrowland On Instagram

Η Kelly Rowland φαινόταν υπέροχη με ένα μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη, το φόρεμα αναδείκνυε τις εκπληκτικές της καμπύλες και απέπνεε μια παλιά γοητευτική ατμόσφαιρα του Χόλιγουντ. Το μπούστο της τουαλέτας τόνιζε τέλεια το στήθος της και είχε διαφάνεια. Η τραγουδίστρια του Say My Name,έμοιαζε σαν να ήταν φτιαγμένη γι' αυτήν η αμάνικη, maxi τουαλέτα. Η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με τα μακριά μαύρα μαλλιά της που έπεφταν κυματιστά στους ώμους της και το μακιγιάζ της που συμπλήρωνε τον ζεστό τόνο της επιδερμίδας της.

Photo By @athinao1konomakou On Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε φωτογραφίες από την λαμπερή εκδήλωση στον λογαριασμό της στο Instagram. Στις φωτογραφίες, την βλέπουμε χαμογελαστή δίπλα σε δύο γνωστές προσωπικότητες, την Penelope Cruz και την Chiara. Μάλιστα, η ίδια σχολίασε ότι πάντα χαίρεται όταν γνωρίζει αξιόλογους ανθρώπους. Στο event επέλεξε να φορέσει ένα εφαρμοστό, ασημί halter neck φόρεμα.

Photo By @athinao1konomakou On Instagram

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

Photo By @athinao1konomakou On Instagram

Photo By @athinao1konomakou On Instagram

Photo By @athinao1konomakou On Instagram

Photo By @athinao1konomakou On Instagram

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS