ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Blogger: Έρχεται η Fashion Boss, Ειρήνη Χριστοφόρου

Ένα διαφορετικό λαμπερό μαγκαζίνο ξεκίνησε στο TVONE. Η εκπομπή The Blogger, με την Έβελυν Καζαντζόγλου, θα μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο στις 14:00 και θα φέρει αέρα ανανέωσης στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Στην αρχισυνταξία βρίσκεται η έμπειρη δημοσιογράφος Έλενα Αποστόλου, ενώ μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής θα είναι οι Κωνσταντίνος Αρτσίτας, Μαρίνα Χαραλάμπους, Τάνια Γεραλή,, Αφροδίτη Δερματά, Φανή Παπαμιχαήλ και Παναγιώτης Δημητρίου.

To ρόλο του Fashion Boss έχει αναλάβει όμως η Ειρήνη Χριστοφόρου, διευθύντρια του περιοδικού must. Η Ειρήνη θα έχει τη δική της ενότητα στην εκπομπή και θα μας χαρίζει απίστευτες δόσεις fashion, καθώς η ίδια είναι γνωστή για την αγάπη της στην μόδα, γνωρίζει καλά το χώρο και κάνει πάντα fashion forward εμφανίσεις.

Η Ειρήνη θα βοηθά νεαρά κορίτσια να ντυθούν για διάφορες περιστάσεις, θα τους δίνει συμβουλές και θα τις βοηθά να διαλέξουν τα κομμάτια που τους ταιριάζουν, με βάση τις δικές του ανάγκες. 

Στην εκπομπή του Σαββάτου η Ειρήνη μαζί με τον βοηθό, επισκέπτονται γνωστή boutique στην Λευκωσία, ενώ το θέμα είναι πάρτι αρραβώνων. 

Blogger με την Έβελυν Καζαντζόγλου: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.00

Stay tuned! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS