ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ποια είναι τελικά η θαυμάστρια που τον παρενόχλησε στη σκηνή

Το όνομα της είναι Μia Karolys και είναι τρανς πορνοστάρ με λογαριασμό στο OnlyFans.

Μαρία Καραμάνου

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη να επιχειρεί να τραγουδήσει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, ενώ μια επίμονη θαυμάστρια τον παρενοχλεί. Κατά τη δήλωσή του στην εκπομπή "Πρωινό" την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος χαρακτήρισε τα γεγονότα ως "σεξουαλική παρενόχληση." Από την πλευρά της, η γυναίκα δήλωσε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" ότι είχε πιει δέκα ποτά και δεν θυμόταν τίποτα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

@valiagriva1 • Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης πρωτότυπος ήχος - Βάλια Γρίβα

Η Mia Karolys, έχει γίνει γνωστή στο TikTok λόγω των αστείων βίντεο που ανεβάζει όπου προσπαθεί να αναπαραστήσει τις αστείες κινήσεις πάνω στο σώμα του τραγουδιστή. Είναι ένα τρανς μοντέλο που εκπροσώπησε το Εκουαδόρ στα διεθνή καλλιστεία για διεμφυλικά μοντέλα "Miss International Queen 2019". Επιπλέον, διατηρεί ένα λογαριασμό στο Onlyfans με το όνομα χρήστη Bellamontiel. Επίσης, βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο της βρίσκονται σε πολλές πλατφόρμες.

Photo By @mia_karolys On Instagram

Η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξη της, «Άρχισα να κάνω μόντελινγκ πριν από τη μετάβασή μου από άντρας σε γυναίκα. Σπούδασα στις καλύτερες σχολές μόντελινγκ στο Εκουαδόρ όταν ήμουν 13 ετών, οπότε στα 18 μου, όταν έκανα τη φυλομετάβαση, έγινα το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που περπάτησε σε γυναικείες πασαρέλες».

Η Mia Karolys είναι επιχειρηματίας και διατηρεί ένα δικό της κατάστημα κοσμημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, είναι πολύ ενεργή στα social media και διαθέτει ένα προφίλ στο Instagram με πάνω από 44.000 ακόλουθους. Στο προφίλ αυτό, μοιράζεται συχνά περιεχόμενο από την καθημερινή της ζωή, ως μοντέλο και επιχειρηματίας.

Photo By @mia_karolys On Instagram

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναδημοσίευσε το viral βίντεο με την παρενόχληση στον Βαγγέλη Κακουριώτη μέσω του προφίλ της στο Instagram και συνόδευσε την ανάρτηση με ένα απολογητικό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα έγραψε, «Δεν θέλω τα πράγματα να κλιμακωθούν κι άλλο! Περνάω δύσκολες στιγμές τώρα, η ζωή μου δεν είναι καλά παλεύω με την κατάθλιψη ήθελα απλά να χορέψω και να διασκεδάσω μόνο για ένα βράδυ. Λυπάμαι».

Photo By @mia_karolys On Instagram

Ο Βαγγέλης, σε δηλώσεις του για το συμβάν είπε, «Ήταν έντονη, με έφερε σε αμήχανη θέση, δεν θεωρώ ότι θα του έδινα συνέχεια (σ.σ. του περιστατικού). Ήταν σεξουαλική παρενόχληση ναι, αλλά το πόσο παρενόχληση ήταν προσδιορίζεται και από άλλες παραμέτρους, δηλαδή εν προκειμένω: το έκανε δημόσια, είχε πιεί αλκόολ - δεν ήταν η λογική της καθαρή ήταν κυρίως το ένστικτό της - ζήτησε συγγνώμη που για εμένα δείχνει κάτι. Και δεν συνηθίζω και εγώ να καταδικάζω τους ανθρώπους εκμεταλλευόμενος μια στιγμή αμήχανη ή άτυχη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS