ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Naked Attraction»: Έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι με τους γυμνούς διαγωνιζόμενους

Ο κάθε παίκτης αποκλείει άλλα άτομα με βάση τα σωματικά χαρακτηριστικά.

Μαρία Καραμάνου

Ένα νέο ριάλιτι σόου γνωριμιών κάνει πρεμιέρα στο Max και έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις, καθώς σε αυτό συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι που εμφανίζονται γυμνοί.

Το ριάλιτι με τίτλο "Naked Attraction" παρουσιάζει έξι γυμνούς διαγωνιζόμενους σε γυάλινες καμπίνες, με τα μέρη του σώματός τους να αποκαλύπτονται σταδιακά, μέχρι να επιλεγεί ένας μόνο διαγωνιζόμενος για ένα ραντεβού. Η εκπομπή υπόσχεται να ξεκινήσει "από εκεί που ένα καλό ραντεβού συχνά τελειώνει".

Το "Naked Attraction" προβάλλεται από το 2016 στο βρετανικό Channel 4, και τώρα προστέθηκε στο Max, μια αμερικανική συνδρομητική υπηρεσία streaming που ανήκει στην Warner Bros. Discovery. Ο Τσέισι Μπλόις, πρόεδρος της HBO και του Max, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ριάλιτι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Code 2023 της Vox Media, αναφέροντας την προσθήκη του στο πρόγραμμα της υπηρεσίας streaming και αναφέροντας την ιστορία του HBO με παρόμοιου τύπου εκπομπές.

Το ριάλιτι σόου προβάλλεται στο Discovery+ και αποτελεί μια σειρά όπου ένα άτομο επιλέγει έναν σύντροφο για ραντεβού ανάμεσα σε μια ομάδα έξι γυμνών συμμετεχόντων που βρίσκονται κρυμμένοι σε ημιδιαφανείς θαλάμους. Καθώς τα σώματα τους αποκαλύπτονται σιγά-σιγά, ο παίκτης που διαλέγει αποκλείει κάθε πιθανό ραντεβού με βάση τα σωματικά χαρακτηριστικά, μέχρι να απομείνουν μόνο δύο ή τρεις υποψήφιοι. Στη συνέχεια, το άτομο που διαλέγει συνοδό βγάζει τα ρούχα του, επιτρέποντας στους υποψηφίους να κριτικάρουν το σώμα του πριν αποφασίσουν την τελική τους επιλογή.

Το ζευγάρι (και μερικές φορές τρεις) πηγαίνει σε ένα κανονικό ραντεβού, ντυμένοι κανονικά και επιστρέφει στη συνέχεια για να συζητήσει τις ρομαντικές στιγμές που πέρασαν μαζί. Το ριάλιτι έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ λόγω της απεικόνισης απόλυτα γυμνών σωμάτων, που απαγορεύεται στην τηλεοπτική μετάδοση εκεί. Η αρθρογράφος της Washington Post, Έλεν Ολέιν, μοιράστηκε ένα άρθρο από το The Hollywood Reporter που αφορούσε τη σειρά και σχολίασε στο Twitter ότι το ριάλιτι είναι "γκροτέσκ."

Το "Naked Attraction" αποτελείται από έξι σεζόν και συνολικά 53 επεισόδια, και είναι διαθέσιμο στο Max. Η σειρά έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία, καθώς πολλές χώρες, όπως η Ιταλία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Σουηδία και άλλες, έχουν δημιουργήσει τις δικές τους εκδοχές.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS