ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Leonardo da Vinci

 Ο Ιρλανδός ηθοποιός Aidan Turner επιλέχθηκε για έναν σπουδαίο τηλεοπτικό ρόλο. Υποδύεται τον Leonardo da Vinci στην επερχόμενη διεθνή δραματική σειρά "Leonardo".

Η σειρά σε σενάριο του Stephen Thompson και του Frank Spotnitz ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή, αφηγείται την ιστορία του διάσημου καλλιτέχνη, μηχανικού και εφευρέτη. Θα διαδραματίζεται τον 15ο και 16ο αιώνα την εποχή που έζησε ο Leonardo da Vinci με στόχο να αποκαλύψει άγνωστες ιστορίες για την ιδιοφυία της Αναγέννησης.
 
"Είναι πρόκληση και τιμή που δραματοποιώ τη ζωή ενός από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους. Ο Leonardo da Vinci συνεχώς εκπλήσσει και παρά τη φήμη του παραμένει ένα αίνιγμα 500 χρόνια μετά τον θάνατό του" δήλωσε ο Φρανκ Σπότνιτζ στο Deadline. "Ανακαλύψαμε ελάχιστα γνωστά στοιχεία για τη ζωή του Leonardo και τα ενώσαμε σε ένα παζλ που επιχειρεί να αποκαλύψει τον άνθρωπο πίσω από την ιδιοφυία" προσέθεσε.
 
Μετά από τρίμηνη διακοπή των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού η παραγωγή της σειράς "Leonardo" άρχισε ξανά στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου. Πρόκειται για μία από τις πρώτες μεγάλες παραγωγές που γυρίζονται στην εποχή της COVID-19 και έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια του καστ και του συνεργείου. Η προσαρμογή στη "νέα κανονικότητα" ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα για την παραγωγή, στην οποία συμμετέχουν 3.000 τεχνικοί και ηθοποιοί.
 
H σειρά οκτώ επεισοδίων γυρίζεται σε πάνω από 50 τοποθεσίες με τήρηση των κανόνων κοινωνικής απόστασης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aidan Turner (@_aidanturner) on

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση