ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Έλληνας σχεδιαστής που θα επιμεληθεί τα looks της σειράς «Emily in Paris»

Ένας παραπάνω λόγος να ανυπομονούμε για τον δεύτερο κύκλο.

newsroom must

H αγαπημένη σειρά του Netflix «Emily in Paris» ήδη από τον πρώτο κύκλο της μας έδειξε ότι πρόκειται για μία σειρά με στιλ και άποψη και πως η πρωταγωνίστρια θα ντύνεται πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη σεζόν της σειράς τα looks θα επιμεληθεί ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος έχει ήδη στείλει έναν μεγάλο αριθμό από ρούχα με την υπογραφή του στην παραγωγή που αναμένεται να περιληφθούν στα κομμάτια που θα "ντύσουν” τις ηρωίδες της σειράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι σταρ που θα φορέσουν τις δημιουργίες του επί της οθόνης είναι η Lily Collins (η τηλεοπτική Emily) και η Philippine Leroy-Beaulieu (που υποδύεται την διευθύντρια της Savoir, της εταιρείας όπου εργάζεται η Emily στο Παρίσι) και η διαδικασία του fitting θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν γνωρίζουμε ωστόσο ακόμα εάν το όνομα του σχεδιαστή θα αναφέρεται με κάποιο τρόπο στο σενάριο.

Η Patricia Field (ενδυματολόγος της σειράς) που έχει ήδη αναφέρει σε συνεντεύξεις της ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τον Βασίλη Ζούλια, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία να συμβάλει προκειμένου κάποιοι Έλληνες σχεδιαστές τη δουλειά των οποίων εκτιμά (ανάμεσά τους και ο Άγγελος Μπράτης) να προωθήσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Στον πρώτο κύκλο της σειράς είδαμε δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών και πολύ μεγάλων οίκων, όπως οι Chanel, Dolce&Gabbana, Alexandre Vaultier, Christian Siriano και άλλοι. Άλλωστε, όπως έχει πει η Patricia Field, η ίδια αντιμετωπίζει τη σειρά "σαν ένα είδος εξελιγμένης βερσιόν του Sex & the City", οπότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο! Η συνέχεια στο Netflix τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση