ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που μπήκαν στην Βουλή

Η επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, έφερε αέρα ανανέωσης στα έδρανα της Βουλής, με γνωστά πρόσωπα της showbiz να καταλαμβάνουν θέσεις στα έδρανα. 

Είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο να παρακολουθούμε σε αρκετές εκλογικές διαδικασίες, πρόσωπα που προέρχονται από τον χώρο του θεάματος να βάζουν υποψηφιότητα, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στον πολιτικό στίβο. Κάποια ονόματα όπως αυτό της Νόνης Δούνια για παράδειγμα, αποτέλεσαν έκπληξη, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει άτομα που προέρχονται από άλλους χώρους να εκπροσωπούν επάξια τον ρόλο τους στην βουλή. 

Η Νόνη Δούνια, το καταξιωμένο μοντέλο που μεσουρανούσε την εποχή των 90's, και αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική, κατάφερε να μπει στην Βουλή πέρνωντας την τελευταία έδρα στην Α'Πειραιώς με την Νέα Δημοκρατία.

Τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας θα εκπροσωπεί πλέον στο κοινοβούλιο ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν υποψήφιος με το κόμμα του Γιάνης Βαρουφάκη, ΜεΡΑ25 και κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στη βουλή.

Η συμμετοχή της στο Fame Story την έκανε να ξεχωρίσει και να κάνει αρκετές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στον χώρο του τραγουδιού. Η Ραλλία Χρηστίδου είχε δοκιμάσει να μπει στον πολιτικό στίβο μέσω των Ευρωεκλογών, όμως δεν τα κατάφερε. Ωστόσο αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι του Σύριζα της έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, εκλέγηκε με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Η ίδια είχε εκλεγεί και στο Ευρωκοινοβούλιο, όμως αποφάσισε να παραχωρήσει την έδρα της.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS