ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτές είναι οι 10 κυρίες που θα περπατήσουν στο Εύρηκα Μασσαλίας charity show

Μόδα, μουσική, λαμπερές παρουσίες και προσφορά στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό event του φθινοπώρου. Για τρίτη χρονιά το Beautiful People με την Εύρηκα πρωτοπορεί και μέσω των celebrities πραγματοποιεί κοινωνικό έργο, αφού δίνει €5.000 στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα.

Δέκα προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης, των μίντια και όχι μόνο θα ανέβουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand «Toi & Moi» και το περιοδικό «Beautiful People» δίνει το ποσό των €500 σε κάθε γνωστή κυρία που θα περπατήσει. Ήδη γνωστές κυρίες, όλες ευαισθητοποιημένες σε ό,τι αφορά στον συνάνθρωπο, έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση νιώθοντας υπερήφανες που θα συμμετάσχουν στο event, καθώς η παρουσία τους και μόνο θα βοηθήσει τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα, ενισχύοντάς το με €5.000. Το περιοδικό μας και ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήδη εργάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν σε όσους παρευρεθούν στο απόλυτο φθινοπωρινό event αξέχαστες στιγμές με μουσική και διάφορες άλλες εκπλήξεις. Η μεγάλη βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Residence by Occhio την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 19:30. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472.

Τι θα δούμε
Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η λαμπερή Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους. Τα shows θα ντύσουν μουσικά η ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay 93.5, Ελεονόρα La Luna, μαζί με το συγκρότημα The Fabulous Dillingers, ενώ τις χορογραφίες και την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς θα έχει η Αντιγόνη Τασουρή.
Το μακιγιάζ των μοντέλων θα αναλάβει η έμπειρη ομάδα της Mac και τα χτενίσματα η ομάδα της Kevin Murphy.

Οι 10 κυρίες που θα περπατήσουν για τα Μωρά Θαύματα

1 Εβελίνα Κυράστα


2 Κρυσταλλία Ζησιοπούλου


3 Έλβα Ρωσσίδου


4 Αφροδίτη Δερματά


5 Έλενα Σιακαλλή


6 Όλγα Πολίτου


7 Έλενα Θεοδώρου


8 Τζώρτζια Παναγή


9 Κλέλια Γιασεμίδου


10 Γιώτα Ροζάνα Πέτρου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS