ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Αθώος δηλώνει για ακόμη μια φορά ο Harvey Weinstein στο δικαστήριο

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Το σκάνδαλο με τα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάματος, από τον Harvey Weinstein ήταν η αρχή για το ξέσπασμα του κινήματος #metoo ανά το παγκόσμιο, με τον Αμερικανό παραγωγό ταινιών να κατηγορείται για άλλη μια φορά, στο Los Angeles.

Μετά και την ποινή που έλαβε το 2020, για 23 έτη, με τις κατηγορίες του 3ου βαθμού βιασμού, την οποία εκτίει στη φυλακή, τώρα, μεταφέρεται στο Los Angeles, προκειμένου να ξαναδικαστεί για άλλες 11 καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του στην πολιτεία της California.

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, η νομική του ομάδα, φαίνεται να αποπειράθηκε να καθυστερήσει τις διαδικασίες, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση το γεγονός ότι πάσχει από σοβαρά ιατρικά προβλήματα, όπως διαβήτη, καρδιολογικές παθήσεις ακόμα και προβλήματα με την όρασή του.

Τελικά, ο ίδιος πρόκειται να ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου για 4 νέα περιστατικά βιασμού και 7 σεξουαλικές επιθέσεις, που εάν φυσικά καταδικαστεί, η νέα ποινή του θα αγγίζει τα 140 χρόνια.

Ενώ ταυτόχρονα, ο παραγωγός επιμένει στην δική του ιστορία, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και δηλώνοντας ότι καμία από τις αναφερόμενες συνευρέσεις δεν έγινε χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση