ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Ασταθείς καιρικές συνθήκες θα επηρεάσουν το νησί

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Μαρία Καραμάνου

Ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται να επηρεάσουν το νησί από αύριο. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε ορεινά και εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό. Από την Τρίτη αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά αλλά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και στα ανατολικά παράλια, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, προοδευτικά ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια, θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια, τοπικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού.

Την Τετάρτη, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Την Πέμπτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ την Τετάρτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί έτσι, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  κύπρος  |  καιρός σήμερα  |  νέα  |  weather  |  weather now  |  cyprus  |  news  |  rain  |  βροχή  |  καταιγίδες  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση