ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Απατεώνας παρίστανε τον Johnny Depp και εξαπάτησε ηλικιωμένη γυναίκα

Της έκλεψε 40.000 δολάρια με αφορμή την πολύκροτη δίκη με την Amber Heard

Η φαντασία ορισμένων κακοποιών δεν σταματά να μας εκπλήσσει! Αυτή τη φορά, επιτήδειοι στη Βραζιλία παρίσταναν τον Johnny Depp με στόχο να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστες γυναίκες. Ένα από τα θύματά τους, ήταν και μια συνταξιούχος γυναίκα ηλικίας 61 ετών, η οποία «την πάτησε» και έπεσε θύμα ενός από τους απατεώνες που παρίσταναν τον ηθοποιό, ο οποίος της έκλεψε 40 χιλιάδες δολάρια.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της εν λόγω γυναίκας, ήρθε σε επαφή με τον απατεώνα μέσω του διαδικτύου όπου συζητούσαν για θέματα της καθημερινότητας, ώσπου λίγο καιρό αργότερα, ο «Johnny Depp» ξεκίνησε να της ζητά χρήματα. για να τακτοποιήσει κάποιες δικαστικές υποθέσεις στις οποίες ενεπλάκη. Σημειώνεται ότι, αυτή η ιστορία αυτή εξελισσόταν παράλληλα με τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Amber Heard.

Όπως δηλώνει ο δικηγόρος του θύματος: «Ενώ της διηγείτο την θλιβερή αυτή ιστορία για την περιουσία του και τα χρήματα που χρειαζόταν, ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. Έλεγε πως μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη, θα την πήγαινε κάπου να ζήσουνε μαζί.

Η πανδημία συνέβαλε στο να πιστεύει κάθε ψέμα που έλεγε ο απατεώνας, δεδομένου του συναισθηματικού σοκ που βίωσε. Απλώς έψαχνε για μια διέξοδο ή μια αλλαγή ζωής».

Σύμφωνα με τη μήνυση, η συνταξιούχος υποβλήθηκε ακόμη και σε πλαστική επέμβαση πιστεύοντας ότι θα ζούσε στο Los Angeles με τον γνωστό ηθοποιό, ενώ προκειμένου να βοηθήσει τον «Johnny Depp», πούλησε ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS