ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Απαράδεκτο φαινόμενο. Θα ήθελα να μου πείτε πώς σκέφτεστε», ξεσπά και λέει η Ζέτα Δούκα

Ξέσπασε για τις πεταμένες μάσκες στους δρόμους η ηθοποιός

Εξοργισμένη και αγανακτισμένη βρέθηκε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα από το θέαμα που αντίκρισε κατά τη διάρκεια μιας απλής βόλτας της στη Γλυφάδα. Δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που η ηθοποιός τα λέει έξω από τα δόντια και δημόσια και αυτή η φορά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. 

Συγκεκριμένα, καθώς περπατούσε σε δρόμο της Γλυφάδας για μια απλή, καθημερινή βόλτα με μια ωραία μέρα η ηθοποιός είδε παντού γύρω της μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό πεταμένες στα πάρκα, στους δρόμους και γενικότερα έξω από τους κάδους απορριμάτων. 

Σε μια ανάρτησή με ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια είπε πως η εικόνα που είδε γύρω της ήταν το λιγότερο τραγική γράφοντας τα εξής:

«Καλημέρα κοιτώντας χαμηλά. Τουλάχιστον, ελπίζω να σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο τον άλλο μήνα, που θα φύγουν οι μάσκες, μαζί με τον κορονοϊό... Αρκεί βεβαίως να μην... πεταχτούν κάτω. Όλοι εσείς που πετάτε τις μάσκες σας κάτω αντί για τον κάδο που είναι στο ένα μέτρο κυριολεκτικά, θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε πώς σκέφτεστε. Αν σκέφτεστε βεβαίως για πολύ αμφιβάλω».

Δείτε το εν λόγω story της ηθοποιού:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS