ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι αποκαλύψεις της Hailey Bieber για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς που έκανε

«Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου»

Ριάνα Στυλιανού

Η Hailey Bieber νοσηλεύτηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο, με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, εξαιτίας ενός μικρού θρόμβου αίματος στον εγκέφαλό της.

Το μοντέλο πλέον αναρρώνει σταθερά, ενώ είναι πλέον έτοιμη να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την εμπειρία αυτή, την οποία χαρακτηρίζει ως “την πιο τρομακτική ημέρα” της ζωής της.

Στο νέο βίντεο, η Hailey εμβάθυνε στο τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα. «Είχα ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό στις 10 Μαρτίου», είπε. «Βασικά, καθόμουν στο τραπέζι για πρωινό με τον σύζυγό μου, είχαμε μια κανονική μέρα, μία κανονική συζήτηση, και όπως ήμασταν στη μέση της κουβέντας, ξαφνικά ένιωσα αυτή την πραγματικά περίεργη αίσθηση που ταξίδεψε στο χέρι μου από τους ώμους μου μέχρι τα δάχτυλά μου, και τα έκανε να αισθάνονται πραγματικά μουδιασμένα και περίεργα».

Συνέχισε, «Ο Τζάστιν είπε: «Είσαι καλά;» και απλά δεν απάντησα γιατί δεν ήμουν σίγουρη. Και μετά με ξαναρώτησε και όταν πήγα να απαντήσω, δεν μπορούσα να μιλήσω. Η δεξιά πλευρά του προσώπου μου άρχισε να γέρνει. Δεν μπορούσα να βγάλω πρόταση, Όλα έβγαιναν μπερδεμένα, δεν μπορούσα να βγάλω καμία λέξη κανονική”

«Πέρασαν τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμη», είπε στο βίντεο. "Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι παθαίνω εγκεφαλικό. Φοβάμαι πολύ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Θα έχω μόνιμα προβλήματα από αυτό;"

Η Hailey είπε ότι τη στιγμή που έφτασε στο Ιατρικό Κέντρο του Αϊζενχάουερ στο Ράντσο Μιράζ της Καλιφόρνια, δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Είπε ότι έκαναν σαρώσεις, οι οποίες έδειξαν ότι είχε έναν μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό, τον οποίο ονόμασαν TIΑ, δηλαδή ένα "μίνι εγκεφαλικό".

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν μούδιασμα ή αδυναμία —ειδικά στη μία πλευρά του σώματος, δυσκολία στην ομιλία, ζάλη και απώλεια ισορροπίας.

Όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο, οι γιατροί δεν ήταν σαφείς για τους λόγους που προκλήθηκε αυτός ο θρόμβος, δίνοντας της τρεις πιθανές εξηγήσεις. Η Hailey ξεκίνησε πρόσφατα τα αντισυλληπτικά χάπια, τα οποία με βάση έναν γιατρό, ίσως και να την επηρέασαν αρνητικά.

Η ίδια είχε αναρρώσει πρόσφατα από covid-19, με έναν άλλο γιατρό να της λέει πως ο ιός ίσως και να προκάλεσε αυτό το επεισόδιο, ενώ η τελευταία εκδοχή είναι το γεγονός ότι το μοντέλο ταξίδεψε σε πτήσεις πολλών ωρών, σε μικρό χρονικό διάστημα, με την πίεση στα αεροπλάνα να προκάλεσαν τον θρόμβο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση