ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ά. Καραντώνη: To φιλανθρωπικό έργο που ετοιμάζει για τα παιδιά με αυτισμό

''Έχοντας τον αδερφό μου που είναι άτομο με αυτισμό και βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες για την δημιουργία ενός κέντρου απασχόλησης''

Στα 27 της χρόνια, η Άντρη Καραντώνη πατάει γερά στα πόδια της, απολαμβάνοντας την επιτυχία στα επαγγελματικά και την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Τα πράγματα φυσικά για αυτήν δεν είναι πάντα εύκολα. Έχοντας μεγαλώσει με ένα αδελφό που έχει αυτσιμό συνειδητοποίησε από μικρή ηλικία τα προβλήματα της κοινωνίας μας και μεγαλώντας, ανέλαβε να λάβει δράση και να κάνει με τον δικό της τρόπο, τον κόσμο μας καλύτερο... ή έστω ευκολότερο.

Αναλυτικότερα, η ταλαντούχα παρουσιάστρια που μίλησε στο must Φεβρουαρίου για τον έρωτά της με τον Νεοκλή, για την μικρή της κορούλα Αργυρώ, για το νέο της σπίτι, για τα κιλά και τις κριτικές που δέχεται, αποκάλυψε πως μέσα αυτήν την χρονιά σκοπεύει να ξεκινήσει ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, με στόχο να προσφέρει χιλιάδες χαμόγελα σε παιδιά με αυτισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντρη δήλωσε: "Ο μεγαλύτερός μου στόχος για το 2020 είναι να ξεκινήσω ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στην σκέψη μου. Έχοντας τον αδερφό μου που είναι άτομο με αυτισμό και βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια, έχω ξεκινήσει διαδικασίες για την δημιουργία ενός κέντρου απασχόλησης τέτοιων ατόμων στον χώρο μου. Είναι κάτι που το θέλω πολύ και θα παλέψω για να το υλοποιήσω.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η Άντρη έχει τρομερή αδυναμία στην οικογένεια της και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις της αλλά και στις καθημερινές δραστηριότητές της αφού φαίνεται πόσο δεμένη είναι με τους γονείς της αλλά κυρίως με τα αδέρφια της. 

 Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS