ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Άντρεα Κυριάκου: Γιατί βαφτίσαμε τον γιο μας στην Αθήνα

Νικόλας Φωτίου

Μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Beautiful People η Άντρεα Κυριάκου. Το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με τον μικρό Λαμπρινό, τα σχόλια για τα κιλά της και το bullying που δέχεται κατά καιρούς, ενώ εξήγησε και τον λόγο που αποφάσισαν να βαφτίσουν τον γιο τους στην Αθήνα.

''Προσπαθούσαμε να βρούμε ημερομηνία για τη βάφτιση από τα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά είτε είχε αγώνες ο Γιώργος, είτε έλειπε με την εθνική, είτε μία από τις δύο νονές μας απουσίαζε στο εξωτερικό. Καταλήξαμε πως οι μόνες διαθέσιμες ημερομηνίες ήταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του Γιώργου που ήταν όμως μόλις δέκα ημέρες. Μέσα σε αυτές, έπρεπε να χωρέσουμε βάφτιση, να εκπληρώσουμε ένα τάμα που είχαμε κάνει στην Τήνο και να κάνουμε ολιγοήμερες διακοπές. Αρχικά σκεφτήκαμε να πηγαίναμε στην Τήνο για την βάφτιση και να εκπληρώναμε και το τάμα μας παράλληλα. Ο πελαργός όμως μας άλλαξε τα σχέδια. Η νύφη μου περιμένει το τρίτο αγοράκι της οικογένειας, και για να μην την ταλαιπωρήσουμε και με αεροπλάνα και με πλοία, καταλήξαμε να βαφτίσουμε στην Αθήνα. Ήταν η ιδανική λύση μιας και μας επέτρεπε να πάμε μονοήμερη επίσκεψη στην Τήνο''.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για αυτή τους την απόφαση, η Άντρεα απάντησε:

''Προσωπικά δεν έχω δεχθεί κάποιο αρνητικό σχόλιο, μόνο ευχές, ούτε έχω ακούσει κάτι. Σίγουρα, όμως, όσοι έχουν την τάση να κρίνουν χωρίς να ξέρουν το πώς και το γιατί, θα το έκαναν και σε αυτή την περίπτωση. Για μένα η εκπλήρωση ενός τάματος είναι ιερή, και δεν θα σταθώ σε μικρότητες. Εμείς ξέρουμε τους λόγους και μας είναι αρκετό''.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση