ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Anna Sorokin: Αποφυλακίζεται υπό προϋποθέσεις

Αφήνεται ελεύθερη η «Delvy», αλλά υπάρχει ένας αυστηρός όρος

Η «Anna Delvy», η απατεώνισσα που γνωρίσαμε μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix «Inventing Anna», με πρωταγωνίστρια την Julia Garner, στην πραγματικότητα λέγεται Anna Sorokin και εξαπάτησε την ελίτ της Νέας Υόρκης προσποιούμενη ότι είναι Γερμανίδα κληρονόμος και το 2019 καταδικάστηκε σε φυλάκιση από τέσσερα εώς δώδεκα έτη.

Η Sorokin, αφέθηκε ελεύθερη τον Φεβρουάριο του 2021 λόγω καλής διαγωγής, ωστόσο, βρέθηκε ξανά στη φυλακή, αφού η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) την έθεσε υπό κράτηση, καθώς είχε λήξει η βίζα παραμονής.

Μετά από απόφαση που πάρθηκε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, θα βγει από την ομοσπονδιακή φυλακή στις ΗΠΑ με εγγύηση 10.000 δολαρίων, θα υπόκειται σε κατ΄οίκον περιορισμό και δεν θα της επιτρέπεται να δημιουργήσει κανέναν λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την απόφαση της αποφυλάκισής της, ο δικηγόρος της δήλωσε στα αμερικανικά μέσα: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου να απελευθερώσει την Anna Sorokin. Ενώ υπάρχουν ακόμη μερικά εμπόδια για να ξεπεράσουμε τις συνθήκες αποφυλάκισής της, η Anna είναι ενθουσιασμένη που θα βγει έξω, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην προσφυγή για την άδικη καταδίκη της».

Σημειώνεται ότι, η Anna Sorokin, έλαβε 320.000 δολάρια από το Netflix για να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή της σειράς «Inventing Anna», τα οποία ξόδεψε σε έξοδα δικηγόρων, πρόστιμα και αποζημιώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS