ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Angelina Jolie: Έγινε γκράφιτι στην Ιταλία και στέλνει μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου

Με ουλές μαστεκτομής κοσμεί μια από τις κεντρικές πλατείες του Μιλάνο

Με «μούσα» του την Angelina Jolie, ο street art καλλιτέχνης aleXsandro Palombo ύμνησε τη γυναικεία δύναμη. Πιο συγκεκριμένα δημιούργησε ένα πορτρέτο της Χολιγουντιανής σταρ μέσα από το οποίο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Στο εν λόγω πορτρέτο, βλέπουμε την Angelina Jolie με σημάδια μαστεκτομής και η εικόνα της κοσμεί από το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου, μία από τις κεντρικές πλατείες του Μιλάνου, την Piazza San Babila που βρίσκεται στην καρδιά της ιταλικής πόλης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by aleXsandro Palombo (@alexsandropalombo)

Το πορτρέτο του aleXsandro Palombo φέρει τον τίτλο «Love Yourself» και παρουσιάστηκε τον Οκτώβρη, μιας και ολόκληρος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μέσα από αυτό το δημιούργημα, ο καλλιτέχνης θέλησε να στείλει με τον δικό του τρόπο ένα δυνατό μήνυμα, να ευαισθητοποιήσει το κοινό, να υμνήσει τη δύναμη και το θάρρος όλων των γυναικών, αλλά και να απομυθοποιήσει τις ουλές της μαστεκτομής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, το 2015 το ίδιο ζήτημα είχε απασχολήσει ξανά τον aleXsandro Palombo και είχε δημιουργήσει μία σειρά έργων με τίτλο «SURVIVOR», η οποία απεικονίζει ηρωίδες κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως τη Χιονάτη, τη Γιασμίν, τη Σταχτοπούτα, την Άριελ κ.α.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by aleXsandro Palombo (@alexsandropalombo)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση