ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ανδρέας Λέοντας: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Τα τρυφερά στιγμιότυπα από το μαιευτήριο.

Μαρία Καραμάνου

Την Τετάρτη, 9 Αυγούστου, ο Ανδρέας Λεόντας και η σύζυγός του, Χριστίνα Κονναρή, ανακοίνωσαν με μεγάλη χαρά ότι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, ονομαζόμενο Βασίλης. Η ανακοίνωση του ευτυχισμένου γεγονότος έγινε μέσω ενός post στο Instagram, όπου μοιράστηκαν υπέροχες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της Χριστίνας και στιγμιότυπα από τη διαδικασία γέννησης στο μαιευτήριο.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής συνόδευσε την ανάρτηση του με τα εξής λόγια, «Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, από τη δουλειά, από όλους και από όλα. Είτε αυτό είναι ένα μικρό ταξίδι, ένας περίπατος, να πας για ένα καφέ.. Μόνο που αυτό δεν είναι ένα μικρό ταξίδι, είναι ένα τεράστιο ταξίδι ζωής χωρις επιστροφή. Λοιπόν, χθες μεγάλωσε η οικογένεια μας, ήρθε στον κόσμο και ο μικρός Βασίλης!».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, «Είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα, που όσες φορές και αν το ζήσεις είναι σαν να είναι η πρώτη φορά, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα το πω στην γυναίκα μου για ακόμα μια φορά, για την δύναμη και την αντοχή που έχει μέσα της! Δεν είναι καθόλου εύκολο. Χριστίνα σε αγαπώ πολύ, στο λέω καθημερινά, σε ευχαριστώ για όλα, για την οικογένεια που μας χάρισες, για την αγάπη που μας δίνεις και για ακόμα πολλά που θέλω 8823 σελίδες να τα γράψω. Να θυμάστε, η οικογένεια είναι αυτή που μένει πάντα, όσα δύσκολα και να ρθουν».

Κλείνοντας, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα δήλωσε πως, «Να μην ξεχνάτε να λέτε ένα Σ’αγαπώ στην μαμά, στον μπαμπά, στον αδελφό, στην αδελφή. Να αφιερώσετε όσο χρόνο μπορείτε μαζί τους. Όπως και να έχει, μην σας κουράζω άλλο, καλές διακοπές σε όλους και καλή ξεκούραση. Καλωσόρισες Βασίλη μου”, έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS