ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Lady Gaga: Ο μπαμπάς της μαζεύει υπογραφές για να διώξει τους μετανάστες

Θέλει να «καθαρίσει» η αριστοκρατική γειτονιά του και να φύγουν τα γκέτο.

Μαρία Καραμάνου

Ο Joe Germanotta, πατέρας της Lady Gaga, έχει συγκεντρώσει τους γείτονές του στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, με σκοπό να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τους κατοίκους που αποκαλεί "ενοχλητικούς μετανάστες" στην περιοχή γύρω από το εστιατόριό του και το σπίτι του.

Σύμφωνα με τον 66χρονο Germanotta, αυτοί οι άνθρωποι έχουν εισβάλλει στην αστική του γειτονιά, προκαλώντας αναστάτωση. Εκφράζει την άποψη ότι οι μετανάστες αυτοί έχουν αλλοιώσει το κοινωνικό περιβάλλον με τη μαζική τους παρουσία, αναφέροντας ακόμα ότι κάποιοι από αυτούς φέρνουν πόρνες στην περιοχή. Το πρόβλημα φαίνεται να προέκυψε όταν το ξενοδοχείο Stratford Arms, λίγα τετράγωνα μακριά, το οποίο μετατράπηκε σε καταφύγιο για πολλούς μετανάστες.

Ο Germanotta ετοιμάζει μία αναλυτική ανασκόπηση με τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής σχετικά με τη συμπεριφορά των μεταναστών που ζουν στο περιβάλλον τους. Σκοπεύει να υποβάλει αυτήν την έκθεση στην αστυνομία για να επισημάνει τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Ο επιχειρηματίας διαμένει στο κτίριο The Pythian στην West 70th Street για περίπου 35 χρόνια. Εκεί μεγάλωσε τις κόρες του, τη Stefani - γνωστή ως Lady Gaga - και τη Natali. Το 2012 άνοιξε ένα εστιατόριο στην ίδια περιοχή.

Ο Germanotta επισημαίνει ότι τώρα ζουν 500 μετανάστες σε έναν κοιτώνα κοντά στην περιοχή, και αυτός είναι ο λόγος για την έναρξη του χάους. Μετά από αυτήν τη μετατροπή, εξηγεί ότι η καθημερινή ζωή στην περιοχή έχει υποστεί σοβαρές αλλαγές, με αυθόρμητα πάρτι που διαρκούν μέχρι αργά τη νύχτα. Τόσο ο ίδιος όσο και οι γείτονες ενώνουν τις φωνές τους, καλώντας την αστυνομία να αναλάβει δράση για να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση και να επιλύσει το πρόβλημα.

Ο Germanotta επισημαίνει ότι στο παρελθόν τα πεζοδρόμια ήταν πάντα καθαρά και προσεγμένα. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, ανησυχητικά, οι γύρω δρόμοι έχουν γεμίσει με βελόνες. Ασκώντας κριτική στον δήμαρχο, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εξέφρασε ανησυχία για τον τρόπο που διαχειρίζεται η τοπική αρχή τη μεταναστευτική κρίση.

Σύμφωνα με την άποψή του, θα ήταν προτιμότερο να είχε εφαρμογή το "άσυλο πόλης" για περιορισμένο διάστημα, μέχρι να υπάρξει αρκετή διαθέσιμη στέγαση, και μετά να επανεξετάζεται η κατάσταση για την υποδοχή περισσότερων μεταναστών. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS