ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άμστερνταμ:Λουκέτο στα «κόκκινα φανάρια»

Στο δρόμο αναμένεται να μείνουν οι πόρνες του Άμστερνταμ, αφού αναμένεται να σβήσουν 126 «κόκκινα φανάρια».

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας, σχεδιάζει να «καθαρίσει» το Oude Kerki, στην καρδιά της περιοχής των «κόκκινων φαναριών» του Άμστερνταμ, με σκοπό να απαλλάξει την περιοχή από το οργανωμένο έγκλημα. Αυτό έχει σταθεί ως αιτία να κλείσουν αρκετοί οίκοι ανοχής.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Guardian, το εν λόγω σχέδιο της Ολλανδικής κυβέρνησης, έχει ξεκινήσει από το 2007, και μέχρι σήμερα, έβαλε λουκέτο σε περίπου 126 «κόκκινα φανάρια». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να οδηγήσει σε διαμαρτυρίες από τους ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής. Σχετικά μικρή ανακούφιση, προκάλεσε η ανακοίνωση στην οποία αναγράφεται πως στο τέλος του 2015, θα σταματήσουν να σβήνουν τα «κόκκινα φανάρια».

Τον Απρίλιο του 2015, περισσότερες από 200 πόρνες διαδήλωσαν στο κέντρο του Άμστερνταμ, ενάντια στο κλείσιμο των οίκων ανοχής. Μια διαδήλωση που δεν πέρασε απαρατήρητη από το Ολλανδικό λαό και έδωσε το στίγμα ότι «η αληλλεγγύη επιστρέφει...», σύμφωνα με τις δηλώσεις στον Guardian της πρώην πόρνης και νυν συγγραφέως, Mariska Majoor, η οποία ίδρυσε το Prostitution Information Center/Κέντρο Ενημέρωσης για την Πορνεία (PIC).

«Το να κλείνουν οι οίκοι ανοχής κάνει δυσκολότερο για τους εργάτες στη βιομηχανία του σεξ να βρουν δουλειά», λέει η Φελίσια, πόρνη από τη Ρουμανία που «τρέχει» το δημοφιλές blog Behind the Red Light District.

Πηγή:24news.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση