ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άφαντο παραμένει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω άτομο είχε εντοπιστεί θετικό στην νόσο COVID-19 στο πλαίσιο εξέτασης από ιδιωτική πρωτοβουλία

Συνεχίζει να μην δίνει σημεία ζωής άτομο θετικό στον νέο κορωνοϊό, που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου από το Υπουργείο Υγείας. Η Ομάδα Ιχνηλάτησης προσπαθεί επίμονα να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα, με την αγωνία για περαιτέρω διασπορά του ιού στην κοινότητα να εντείνεται.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω άτομο είχε εντοπιστεί θετικό στην νόσο COVID-19 στο πλαίσιο εξέτασης από ιδιωτική πρωτοβουλία. Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας την Κυριακή, δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί του ούτε το ιδιωτικό εργαστήριο που διενήργησε την εξέταση.

Από το Υπουργείο Υγείας αναμένεται ότι θα ζητηθεί η βοήθεια της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του εν λόγω ατόμου.

Εξάλλου, όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα στην «Κ», σε αρκετές περιπτώσεις ζητήθηκε η βοήθεια από την Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν άτομα τα οποία δεν απαντούσαν στις κλήσεις της Ομάδας Ιχνηλάτησης ή δεν συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις. Μάλιστα, άτομα παραπέμφθηκαν και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση