ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αεροδρόμιο Heathrow: Ανώτατο όριο επιβατών λόγω χάους

Τρόποι επίλυσης του χάους που επικρατεί αυτό το διάστημα στα αεροδρόμια

Το απόλυτο χάος επικρατεί αυτό το διάστημα στα αεροδρόμια της Ευρώπης και του κόσμου και κυρίως σε μεγάλα όπως ακριβώς το Heathrow στο Λονδίνο. Η διεύθυνση του αεροδρομίου θεώρησε πως το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό γι' αυτό το διάστημα τουλάχιστον, είναι να θέσει ανώτατο αριθμό επιβατών εντός του αεροδρομίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το χάος που υπάρχει τελευταία. 

Ο ανώτατος αριθμός που έθεσε το αεροδρόμιο του Heathrow είναι στους 100.000 επιβάτες ημερισίως με σκοπό να γίνει πιο εύκολη η εξυπηρέτηση του κοινού καθώς και η δουλειά των εργαζομένων στον χώρο. 

Το τελευταίο διάστημα ο αριθμός των 100.000 επιβατών έχει ξεπεραστεί κατά πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργείτα πανζουρλισμός, μη εφικτή εξυπηρέτηση, αναστάτωση, σύγχυση και εν τέλει ένα πραγματικό χάος. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου, κύριος John Holland Kaye απηύθυνε σε ανοικτή επιστολή σε επιβάτες πως προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής και αξιόπιστη διακίνηση των επιβατών εντός του αεροδρομίου και η ομαλή λειτουργία αυτού και όσων εργάζονται εκεί θα πρέπει ορισμένες αεροπορικές εταιρίες πρέπει να επιστρατεύσουν τη λογική και να μπουν σε δράση μαζί με όλες όσες το έχουν ήδη κάνει. Έτσι το ανώτατο όριο είναι οι 100.000 επιβάτες από τις 12 Ιουλίου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. 

«Αναγνωρίζουμε πως αυτό θα σημαίνει πως ορισμένα καλοκαιρινά ταξίδια είτε θα μετακινηθούν σε μια άλλη μέρα, σε ένα άλλο αεροδρόμιο είτε θα ακυρωθούν και ζητάμε συγγνώμη από όσους επηρεάζονται τα ταξιδιωτικά σχέδιά τους», τόνισε ο John Holland Kaye. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by heathrow_airport (@heathrow_airport)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση