ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

7χρονος με καρκίνο που σώθηκε από το μοιραίο τρένο: ''Δεν ήθελα να πεθάνω, δεν ήθελα να καώ''

Αρκετές μέρες μετά το φονικό δυστύχημα, η μαρτυρία ενός 7χρονου που επέβαινε στο τρένο συγκλονίζει.

Δέσποινα Άσπρου

Δάκρυα στα μάτια προκαλούν οι δηλώσεις του πατέρα ενός 7χρονου αγοριού με καρκίνο, που ήταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία 62, που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στην κοιλάδα των Τεμπών.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας στο Mega, ο εφτάχρονος γιους του μαζί με τους δικούς του είχε ταξιδέψει μαζί με τους γονείς του στο στο νοσοκομείο "Ελπίδα" προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις και το τραύμα από τη σύγκρουση δεν μπορεί να επουλωθεί, με τον ίδιο ακόμα λέει στους γονείς του "δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να καώ".

"Θαύμα ήταν... Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι και βγήκαν από μία τρύπα. Βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν" ανέφερε ο πατέρας του 7χρονου αρχικά και συνέχισε: "Βγήκαν από τους πρώτους, γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο και στην κοιλιά του είχε κάτι μώλωπες".

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας οι ίδιοι νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη που αισθάνονται για όσους δεν τα κατάφεραν είναι τεράστια.

"Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το "Ελπίδα" από κάτω. Είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε", αποκαλύπτει ο ίδιος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση