ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ευδοκία Τσαγκλή: Επιστρέφει τελικά στο «My Style Rocks» μετά τη τραγωδία στα Τέμπη;

Την απάντηση μάς την έδωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ριάνα Στυλιανού

Η Ευδοκία Τσαγκλή, πριν επιβιβαστεί στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών, πιο συγκεκριμένα στο τρίτο βαγόνι, συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι μόδας "My Style Rocks", έχοντας ήδη γυρίσει τα πρώτα της επεισόδια.

Τα συγκεκριμένα επεισόδια άρχισαν να προβάλλονται μετά τη τραγωδία στα Τέμπη, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο, η ίδια λόγω όλων όσων βίωσε, απέχει από τα γυρίσματα της εκπομπής.

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina", μίλησε χθες το πρωί 15 Μαρτίου ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος αφού ρωτήθηκε για την παίκτρια εάν τελικά θα επιστρέψει στο ριάλιτι, ο ίδιος είπε πως θα επιστρέψει εφόσον γίνει εντελώς καλά, αφού το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι η υγεία της.

"Έχουν γυριστεί τα επεισόδια εδώ και κάποιο καιρό. Από ότι έχουμε μάθει θα συνεχίσει στο "My Style Rocks". Είναι καλά στην υγεία της που είναι το σημαντικότερο βέβαια, γιατί όλα τα άλλα δεν μετράνε μπροστά στην υγεία. Όταν η Ευδοκία γίνει τελείως καλά θα γυρίσει στο "My Style Rocks". Έτσι ξέρω."

Η Ευδοκία Τσαγκλή έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram από το ριάλιτι, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό, δε χειρίζεται η ίδια το προφίλ της αυτό το διάστημα, προσωρινά τουλάχιστον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση