ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Σήµερα (13/7), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά το εσωτερικό και πιθανόν στα νότια-νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως τις αυγινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια αλλά ήρεµη µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τη ∆ευτέρα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι παροδικά συννεφιασµένος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια.Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας γύρω στους µέσους κλιµατολογικούς όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X