ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

4 μεγάλες αποκαλύψεις από το βιβλίο για τον Donald Trump

Οι νέες πληροφορίες από το βιβλίο της Mary Trump

Η ανιψιά του Donald Trump έγραψε ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου, παρά τις προσπάθειες του Trump να την εμποδίσει. Η Mary, είναι η 55χρονη κόρη του Fred Trump Jr, του αδερφού του Donald, που πέθανε το 1981. 

Πιο κάτω, θα δείτε τις 4 πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις από το βιβλίο ''Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man''.

1.Ο Donald Trump ήταν θύμα κακοποίησης

Η Mary, που είναι κλινική ψυχολόγος, ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δεχτεί συναισθηματική κακοποίηση από τον πατέρα του, Fred Trump Sr., και η εμπειρία αυτή του προκάλεσε μόνιμη ζημιά. ''Περιορίζοντας την πρόσβαση του Donald στα δικά του αισθήματα, και κρίνοντάς τα ως απαράδεκτα, ο Fred άλλαξε την οπτική του Donald για τον κόσμο, και κατέστρεψε την ικανότητα του να ζει μέσα σ' αυτό''. 

2. Είχε σχολειάση το στήθος της ανιψιάς του

Ο Trump έχει μισογυνιστικές τάσεις, αναφερόμενη στην περίοδο κατά την οποία εργάστηκε ως η ghostwriter του. Είχε μια θλιβερή άποψη για τις γυναίκες που περίμενε πως θα βγούνε μαζί του ραντεβού αλλά τον απέρριψαν. Ξαφνικά αυτές τις χαρακτήριζε άσχημες, κακές και χοντρές. Θυμάται επίσης μια στιγμή το 1990 όταν ο Trump την είδε με μαγιό και σχολίασε το στήθος της. ''Ήμουν 29, δεν ένιωθα εύκολα ντροπή. Αλλά κοκκίνησε το πρόσωπο μου και ένιωσα ανασφάλεια. Έριξα την πετσέτα στους ώμους μου''. 

3. Πλήρωσε κάποιον για να πάρει τη θέση του σε εξετάσεις

O Trump φοίτησε στο Wharton Business School, του πανεπιστημίου της Pennsylvania, αλλά σύμφωνα με τη Mary ο μόνος λόγος που κατάφερε να μπει είναι με απάτη. ''Ανησυχούσε πως οι βαθμοί του δεν ήταν αρκετά καλοί, πράγμα που θα τον έβαζε μακριά από τους καλύτερους της τάξης. Για να αυξήσει τις πιθανότητες του, επιστράτευσε τον Joe Shapiro, ένα έξυπνο παιδί με καλή φήμη και καλούς βαθμούς, για να γράψει στα SATs στη θέση του. Ήταν πολύ πιο εύκολο τότε, πριν τις φωτογραφίες στις ταυτότητες και τα ψηφιακά αρχεία''. 

4. Σημάδια ναρκισσισμού

''Τίποτα δεν είναι αρκετό'', λέει η Mary αναφερώμενη στον Trump. O Donald δεν είναι απλά αδύναμος, ο εγωισμός του είναι ευθραυστος γι' αυτό πρέπει να τον τονώνει συνεχώς, γιατί ξέρει πως τίποτα απ' όσα ισχυρίζεται δεν είναι αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση