ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

24 ώρες πριν τα βραβεία Man of the Year είναι όλα έτοιμα

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

newsroom must

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μακροβιότερο θεσμό βραβεύσεων έχει ξεκινήσει.  24 ώρες πριν από την 21η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year awards τα οποία έχουν σκοπό να τιμήσουν όλους εκείνους τους Κύπριους που με την επιμονή τους έκαναν περήφανη τη χώρα με τα επιτεύγματά τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις αξίες και το ήθος τους είναι όλα έτοιμα.

Η ομάδα της Sppmedia με επικεφαλής τον event manager Ανδρέα Παναγή και την διευθύντρια marketing και επικοινωνίας Άννα Αντωνίου εργάζεται πυρετωδώς από εχτές 14 Νοεμβρίου προκειμένου η αυριανή βραδιά να κυλήσει άψογα.

Αυτή την στιγμή όλα είναι έτοιμα, με το κόκκινο χαλί των βραβείων το οποίο έχει μήκος εννέα μέτρα- να έχει ήδη τοποθετηθεί νωρίτερα το μεσημέρι στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στην Λεμεσό.

Τον σχεδιασμό του branding Μan of the Year Awards και του photowall δημιούργησε ο group art director Γιάννoς Ιωάννου.
Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι για ακόμη μία χρονιά ο αγαπημένος και καταξιωμένος παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου θα μάς ταξιδέψει όπως μόνη αυτή γνωρίζει μέσα από τις υπέροχες της μελωδίες.

Signature Cocktail έχουν ετοιμαστεί ειδικά για την μεγάλή βραδιά με αυτά να είναι: Walking down the boulevard, Johnnie Walker Black Label Cinzano Rosso, Campari Walking towards success, Johnnie Walker Black Label Lemon Juice Honey Syrup Moet Ice.

Την μοναδική διακόσμηση επιμελήθηκε η Άννα Αντωνίου και όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί κυριαρχούν το κόκκινο και το πράσινο χρώμα με τα ψιλά κεριά που έχουν τοποθετηθεί στα τραπέζια να κλέβουν τις σημειώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αναμνηστικό booklet της βραδιάς είναι paperless, σε μορφή digital, φιλικό προς το περιβάλλον.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS