ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

newsroom must

Βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο νοτιοανατολικά της Κύπρου, κινείται νοτιοανατολικά και εξασθενεί. Από απόψε ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στο δυτικό μισό του νησιού, αλλά κυρίως συννεφιασμένος στο ανατολικό μισό, με μεμονωμένες βροχές. Στα βορειοανατολικά δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά παντού κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά, στα βόρεια και στα προσήνεμα ορεινά, ισχυροί, 5 μποφόρ, στο δυτικό μισό του νησιού, ενώ στα ανατολικό μισό βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι σφοδροί, 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη στα δυτικά, ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης στα νότια, κυματώδης και τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης στα βόρεια, αλλά σταδιακά μέχρι πολύ κυματώδης στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στο δυτικό μισό του νησιού, ενώ στο ανατολικό μισό βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια αρχικά πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, ταραγμένη στα νότια, μέχρι κυματώδης στα βόρεια, αλλά μέχρι πολύ κυματώδης στα ανατολικά. Αργότερα αναμένεται γενικά βελτίωση της κατάστασης της θάλασσας. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας μέχρι και το Σάββατο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X