ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έτσι θα είναι ο καιρός σήμερα

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ αστάθεια αναµένεται από την Τετάρτη.

Κατά διαστήµατα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 19 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ το απόγευµα δυνατό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά και στα ανατολικά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη και περαιτέρω πτώση την Τετάρτη για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Πέµπτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση