ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αγγίζει τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος

Τι να περιμένουμε

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά διανύοντας ουσιαστικά την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου με τις θερμοκρασίες να κινούνται λίγο πάνω από τις μέσες για την εποχή.

Σήμερα Τρίτη 5/7/2022 η θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, με τον καιρό όπως είναι φυσιολογικό να παραμένει αίθριος και ηλιόλουστος με ορατή την πιθανότητα αραιών νεφώσεων γύρω στο απόγευμα σε ορεινά και ημιορεινά. Μεταξύ 37-39 βαθμών κελσίου θα κυμαίνεται η θερμοκρασία στο εσωτερικό ενώ σε ότι αφορά τα παράλια μεταξύ 32-34 την ίδια ώρα που στους 24 θα σταματήσει ο υδράργυρος στα ψηλότερα ορεινά.

Μιλώντας στην «Καθημερινή» ο λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Παναγιώτης Γεωργίου ανέφερε πως το σκηνικό δε θα παρουσιάσει μεγάλες εναλλαγές τουλάχιστον για το επόμενο τριήμερο με τον καιρό να παραμένει αίθριος και τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Ορατό είναι το ενδεχόμενο, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο να δούμε μία μικρή αλλά αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (2-3 βαθμούς) προσεγγίζοντας έτσι τις μέσες για την εποχή.

Καρμπόν λοιπόν με το καιρικό «μενού» της Τρίτης θα είναι το αντίστοιχο του επόμενου τριημέρου (Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή) με τις θερμοκρασίες στο εσωτερικό να κυμαίνονται από τους 36-39 βαθμούς στο εσωτερικό, 31-34 στα παράλια και 23-24 στα υψηλότερα ορεινά. Κυρίως τις βραδινές ώρες αλλά και αρκετά νωρίς το πρωί θα κάνουν την εμφάνιση τους ιδιαίτερα στα παράλια φαινόμενα χαμηλής νέφωσης αλλά και αραιής ομίχλης που θα εξασθενούν.

Πρόσκαιρα και σε κάποιες στιγμές ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 40 βαθμούς στο εσωτερικό φτάνοντας έτσι στο ερχόμενο Σάββατο. Αν και αρκετά νωρίς για ασφαλείς προβλέψεις αναμένεται να παρατηρηθεί πτώση της θερμοκρασίας (2-3 βαθμούς κυρίως στο εσωτερικό αλλά και ορεινά/ημιορεινά) κάτι που αναμένεται να φέρει τον υδράργυρο στις μέσες για την εποχή θερμοκρασίες ή ακόμα και χαμηλότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS