ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μεμονωμένες βροχές την Τετάρτη και την Πέμπτη

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, για να κυμανθεί μέχρι αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Μέτριο μέχρι ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα, αραιή κυρίως, σκόνη.

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, στα υπήνεμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά και στα ανατολικά παράλια, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα δυτικά, μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, αλλά στα ανατολικά, τοπικά στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια, θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα νότια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, αλλά τη νύκτα σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, που δυνατό να συνοδεύονται από βροντές. Την Πέμπτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, που δυνατό να συνοδεύονται από βροντές, αλλά από το απόγευμα Ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, για να κυμανθεί μέχρι αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, για να παραμείνει όμως γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS