ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έξαλλος και ο αδερφός της Diana με το Τhe Crown

«Aισθάνομαι ότι οφείλω να τιμήσω τη μνήμη της»

newsroom must

Άλλο ένα πρόσωπο δυσαρεστημένο με την 4η σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netflix «The Crown».

Αυτή την φορά δεν είναι η βασιλική οικογένεια ούτε βιογράφοι αλλά ο ίδιος ο αδελφός της Diana ο οποίος έγινε έξαλλος μετά την προβολή του κύκλου. Ο Charles Spencer δήλωσε ότι όσα παρακολουθούμε και ακούμε είναι ψέματα. Μάλιστα σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ομάδα της παραγωγής τον πλησίασε ζητώντας του βοήθεια όπως και άδεια για να γίνουν γυρίσματα στο σπίτι τους το Althorp House, όπου μεγάλωσε η Diana όμως ο ίδιος αρνήθηκε.

Ο Charles ανησυχεί ιδιαίτερα ότι ο κόσμος δεν θα μπορεί τελικά να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την μυθοπλασία της σειράς «Υπάρχει κάτι που με ανησυχεί. Στην πραγματικότητα, οι συντελεστές του Crown με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να κάνουν γυρίσματα στο Althorp και προφανώς είπα όχι. Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ότι οι άνθρωποι βλέπουν ένα πρόγραμμα σαν αυτό και ξεχνούν ότι είναι μυθοπλασία. Υποθέτουν, ειδικά οι ξένοι, πολλοί Αμερικανοί μου λένε ότι παρακολουθούν το The Crown σαν να είναι ένα μάθημα ιστορίας. Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει».

Φυσικά ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να τον ρωτήσει τι ισχύει τελικά με τον ίδιο να απαντάει «Είναι πολύ δύσκολο, υπάρχει πολλή εικασία και πολλή φαντασία, έτσι δεν είναι; Βασίζεται μεν στην πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια. Νομίζω ότι είναι καθήκον μου να την υποστηρίζω όταν μπορώ. Όταν πέθανε η αδελφή μου με άφησε πίσω της ως φύλακα των γιων της, οπότε αισθάνομαι ότι μου είχε εμπιστοσύνη. Και μεγαλώσαμε μαζί, ξέρετε αν μεγαλώνεις μαζί με κάποιον μένει για πάντα αυτό το άτομο που ήξερες, όσο κι αν αλλάξει στην πορεία. Οπότε, αισθάνομαι ότι οφείλω να τιμήσω τη μνήμη της»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση