ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Παπακαλιάτης: Το ενδεχόμενο επιστροφής στη tv & το κέρδος του από το Netflix

Απαντάει για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκαλύπτει τα έσοδα από τη προβολή της σειράς του στο Netflix.

Δέσποινα Άσπρου

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς του, Maestro, στην πλατφόρμα του Netflix, βιώνει τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στο «Τετ-Α-Τετ» και στον Τάσο Τρύφωνος και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στην πορεία του και φυσικά, στο Maestro.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και πιο συγκεκριμένα, στα κατά καιρούς δημοσιεύματα γι' αυτήν, δήλωσε: «Κατά 80% τα περισσότερα δεν ίσχυαν, κάποιες φορές υπήρξαν. Κάποια πράγματα αποφάσισαν να τα κρατήσω για μένα γιατί ένιωθα έτσι πιο ισορροπημένος».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής του, αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω covid γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ».

Κληθείς να σχολιάσει τα έσοδα από την προβολή των επεισοδίων της δημοφιλής σειράς στο Netflix, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να κερδίζει ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο. «Ο πρώτος κύκλος κόστισε 350.000 ευρώ. Θα ερχόταν μία παγκόσμια πλατφόρμα και θα έλεγε στην Ελλάδα ''εμείς τώρα θα σου δώσουμε ένα εκατομμύριο, γιατί είναι ο Χριστοφοράρας και θέλουμε να το δώσουμε!''; Όχι, βέβαια! Έδωσαν χρήματα, καλά χρήματα για πρώτη φορά, τα οποία εξασφάλισαν να έχει πληρωθεί ο κόσμος αξιοπρεπέστατα και το κανάλι, η παραγωγή και όλοι να μην καταστραφούν..», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση