ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Απόδραση σε ένα από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά resorts για την Κάτια Θεοδότου

Πρόκειται για ένα resort που σήμερα θεωρείται ως το σημείο του πλανήτη όπου συγκεντρώνονται ισχυροί ανθρώποι από όλο τον κόσμο, αναμέσα τους και ο πρίγκιπας William.

Δέσποινα Άσπρου

Στις γαλλικές άλπεις και πιο συγκεκριμένα, στη γαλλική Κουρσεβέλ, η οποία είναι η μεγαλύτερη χιονοδρομική έκταση στον κόσμο ταξίδεψε πρόσφατα η Κάτια Θεοδότου και μέσα από τις αναρτήσεις της μάς εντυπωσιάζει με το κατάλευκο σκηνικό και τα vibes που επικρατούν.

Ο εν λόγω προορισμός θεωρείται hot spot για τους λάτρεις του σκι, ενώ ως γνωστό κάθε χειμώνα συγκεντρώνονται μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο, ανάμεσά τους και ο πρίγκιπας William με την σύζυγό τους, τους οποίους εκεί είδαμε το 2016, ενώ φημολογείται πως έχουν ταξιδέψει αρκετές ακόμη φορές εκεί - χωρίς όμως την παρουσία των κοινωνικών δικτύων.

Το resort σχεδιάστηκε το 1942, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, από τη γαλλική κυβέρνηση, με στόχο την ανάπτυξη της Koυρσεβέλ σε must χειμερινό προορισμό αμέσως μετά τη λήξη του πολέμου, ενώ σήμερα μπορεί να βρει κανείς εστιατόρια με αστέρι Michelin, πεντάστερα καταλύματα, σάουνες στο χιόνι και ένα απίθανο ψυχαγωγικό πάρκο, το οποίο είδαμε και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Κάτιας και πράγματι, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Όπως είδαμε μέσα από τις λήψεις που δημοσίευσε η Κάτια Θεοδότου, βρέθηκε στο διάσημο εστιατόριο La Saulire, ενώ για την διαμονή της επέλεξε ένα ιδαίτερο χώρο με απίστευτη θέα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση