ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Ξαφνικό ταξίδι στη Πολωνία για τον πρίγκιπα William

Συνάντησε στρατιώτες και πρόσφυγες.

Δέσποινα Άσπρου

O γιος του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπας William πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Πολωνία, η οποία δεν είχε προαναγγελθεί προκειμένου να συναντήσει και να συνομιλήσει με στρατιώτες και πρόσφυγες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας συνάντησε Βρετανούς και Πολωνούς στρατιώτες, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποστήριξη στην Ουκρανία εν μέσω της συνεχιζόμενης ρωσικής εισβολής ενώ συνομίλησε επίσης με Ουκρανούς πρόσφυγες, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί του τις δραματικές εμπειρίες τους από τον πόλεμο.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους Πολωνούς και τους Βρετανούς στρατιώτες που συνεργάζονται στενά», δήλωσε από το Ζέσουφ της νότιας Πολωνίας, όπου συναντήθηκε επίσης με τον υπουργό Άμυνας Μάριους Μπλάστσακ.

«Ανοίξατε τις καρδιές και τα σπίτια σας», είπε ο ίδιος θέλοντας να τονίσει την ανθρωπιά του πολωνικού λαού.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσία βρετανικής στρατιωτικής δύναμης στην Πολωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην ανατολική πτέρυγα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επόμενος σταθμός του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η Βαρσοβία, όπου θα επισκεφθεί κέντρο φιλοξενίας περίπου 300 γυναικόπαιδων από την Ουκρανία.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση