ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

William: Έχασε μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου

Ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσία του στο μνημόσυνο για προσωπικούς λόγους.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας William είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου στο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στο κάστρο του Windsor. Ωστόσο, τελευταία στιγμή, αλλάξανε τα σχέδιά του. Το Παλάτι του Kensington ανακοίνωσε την ακύρωση της παρουσίας του, εξαιτίας προσωπικών λόγων.

Για να αποφευχθούν πιθανοί συνειρμοί σχετικά με την υγεία της Kate Middleton, που εξακολουθεί να αναρρώνει μετά από μια σοβαρή επέμβαση, το Παλάτι επεσήμανε πως η πριγκίπισσα ανακάμπτει επιτυχώς.

Η 42χρονη πριγκίπισσα έχει απουσιάσει από τα επίσημα καθήκοντά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα συνεχίσει να το κάνει έως το Πάσχα. Ο σύζυγός της έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του μετά από μια μικρή ανάπαυλα για να στηρίξει πρακτικά την Kate Middleton και την οικογένειά του. Στη θέση του πρίγκιπα William διάβασε κάποια λόγια ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Παύλος.

Από το μνημόσυνο απουσίαζε και ο βασιλιάς Κάρολος λόγω της θεραπείας που ξεκίνησε μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. Ο 75χρονος μονάρχης έχει επιστρέψει στις δραστηριότητές του, αλλά όχι πλήρως. Τη βρετανική βασιλική οικογένεια εκπροσώπησε η βασίλισσα Καμίλα στην τελετή. Παρόντες ήταν επίσης ο πρίγκιπας Andrew, η Sarah Ferguson, οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, οι Mike και Zara Tindall, καθώς και η πριγκίπισσα Άννα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την οικογένεια και στην κηδεία που έγινε στην Ελλάδα πριν από έναν χρόνο.

Το παρών έδωσαν επίσης η χήρα του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Άννα Μαρία, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τη βασίλισσα Καμίλα, ο μεγάλος του γιος Παύλος και αρκετά ακόμη μέλη της οικογένειας. Κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν και στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Η τελετή στο Λονδίνο ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο, αλλά άλλαξε ο προγραμματισμός μετά την εξέλιξη στην υγεία της Kate Middleton και του βασιλιά Καρόλου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση