ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Taylor Swift: Η καταγγελία σε βάρος του πατέρα της

Τι ακριβώς έκανε ο πατέρας της pop star

Μαρία Σάββα

Η αστυνομία στο Σίδνεϊ βρίσκεται υπό έρευνα μετά από καταγγελία φωτογράφου περί επίθεσης από τον πατέρα της διάσημης τραγουδίστριας Taylor Swift, Scott, που σημειώθηκε λίγες ώρες μετά το τέλος της συναυλίας της στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο Ben Macdonald, ο πατέρας της Swift επιτέθηκε σε προβλήτα μαρίνας περίπου στις 02:30 της Τρίτης. Η Swift και η ομάδα της βρίσκονταν σε σούπερ γιοτ μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Σίδνεϊ, σύμφωνα με τον ίδιο τον φωτογράφο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην προβλήτα, η Swift βγήκε έξω περπατώντας στην προβλήτα περιτριγυρισμένη από την ασφάλειά της. Σύμφωνα με τον Macdonald, ένας άνδρας σπρώχθηκε προς το πρόσωπό του από ένα μπροστινόμπροστά.

Αμέσως μετά την επιστροφή της Swift στο αυτοκίνητό της, ένας άνδρας τον χτύπησε στο πρόσωπο πριν επιβιβαστεί και αυτός. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που τράβηξε, αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που του επιτέθηκε ήταν ο Scott Swift.

Ένας εκπρόσωπος της Swift έκανε μία δήλωση, αναφέροντας ότι δύο άτομα προσέγγισαν επιθετικά την Swift, απειλώντας με ακόμα και να ρίξουν μια γυναίκα στο νερό.

Βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή της αναχώρησης της Swift από τη μαρίνα φαίνεται να δείχνει ένταση ανάμεσα σε δύο άτομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση