ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

ΠτΔ: Το dinner με τον Πρόεδρο της Ιταλίας

Τα στιγμιότυπα απο το δείπνο

Μαρία Σάββα

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα και τη θυγατέρα του, Λάουρα Ματαρέλλα σε ένα επίσημο δείπνο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτή η επίσκεψη θα ενισχύσει τις σχέσεις των δύο κρατών και θα αντανακλά την οικειότητα μεταξύ των δύο λαών.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, σημαντικοί εκπρόσωποι της εκκλησιαστικής, πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, μέσα στους οποίους ήταν και η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου συγκεντρώθηκαν σε ένα επίσημο δείπνο που διοργάνωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της στιγμής.

Στην προσφώνησή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την ιστορική σημασία αυτής της επίσκεψης και τη σημαντική συμβολική της αξία. Επισήμανε επίσης τη στενή σχέση μεταξύ των δύο χωρών, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι σχέσεις θα ενισχυθούν περαιτέρω σε αυτήν τη νέα εποχή.

Πέρα από τα διμερή θέματα, η επίσκεψη αναδεικνύει επίσης την κοινή προσέγγιση σε θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελώντας ένα ακόμα βήμα προς την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Για την περίσταση ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επέλεξε ένα navy blue κουστούμι το οποίο συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μία ασορτί navy blue γραβάτα. Όσο για την εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας, η ίδια φαίνεται να επέλεξε ένα μαύρο mindi φόρεμα το οποίο συνδύασε πανέμορφα με μαύρα high heels του γνωστού brand Aquazzura.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση