ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

William: Ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνιση του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του στo επετειακό Royal National Lifeboat Institution Garden Party «για λόγους ανωτέρας βίας».

Μαρία Καραμάνου

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας αποφάσισε τελευταία στιγμή να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στις 23 Μαΐου 2024, προκαλώντας αναταραχή τόσο στον βρετανικό λαό όσο και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τι συνέβη όμως και ο Πρίγκιπας William δεν θα παραστεί στο επετειακό Garden Party του Royal National Lifeboat Institution;

Ο Πρίγκιπας William δεν θα συμμετάσχει πλέον στην προγραμματισμένη εκδήλωση, σύμφωνα με τις ενημερωμένες οδηγίες από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε, «Ανυπομονούμε να επαναπρογραμματίσουμε την εκδήλωση στο μέλλον και ζητάμε συγνώμη από όσους έχουν ήδη ταξιδέψει».

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα για την αλλαγή του δικού τους προγράμματος, εξαιτίας της ανακοίνωσης του Βρετανού πρωθυπουργού Rishi Sunak ότι την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 θα διεξαχθούν εθνικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βασιλικό ζεύγος, επιβεβαίωσε ότι όλες οι βασιλικές υποχρεώσεις «Που μπορεί να φαίνεται ότι αποσπούν την προσοχή ή αποσπούν την προσοχή από την προεκλογική εκστρατεία» ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν ότι ο βασιλιάς και η βασίλισσα έστειλαν την ειλικρινή συγνώμη τους σε όσους επηρεάστηκαν.

Η είδηση έρχεται αφότου ο βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και συμφώνησε με το αίτημά του να διαλυθεί το Κοινοβούλιο.

Ο πλήρης κατάλογος των μελλοντικών βασιλικών γεγονότων που θα επηρεαστούν από την εκλογική κίνηση δεν έχει δημοσιευτεί, αλλά οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Κάρολου και της Camilla για την 80ή επέτειο της D-Day στο Πόρτσμουθ και τη Νορμανδία τον Ιούνιο θεωρείται ότι θα συνεχιστούν.

Photo By @theroyalfamily On Instagram

Ο Κάρολος έχει ήδη δει δύο πρωθυπουργούς κατά τη σύντομη βασιλεία του, με τη θητεία της Λιζ Τρους στην εξουσία, τη συντομότερη στη βρετανική ιστορία, με αποτέλεσμα ο Rishi Sunak να ανακοινωθεί ως πρωθυπουργός έξι εβδομάδες μετά την ένταξή του στο θρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Sunak και ο Κάρολος πέρασαν περίπου 15 λεπτά μαζί στην ιδιωτική αίθουσα ακροατηρίου του βασιλιά πριν ακυρωθούν οι βασιλικές εμφανίσεις για χάρη των εκλογών.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS