ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η συνάντηση της Στέλλας Κυριακίδου με την Apple

Το έργο της Apple στον τομέα της υγείας μόλις ξεκίνησε και αναμένουμε να δούμε πως θα αλλάξει η ζωή των πολιτών με τις νέες τεχνολογίες ψηφιακής υγείας.

Μαρία Καραμάνου

Η Στέλλα Κυριακίδου, η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα υγείας, συναντήθηκε πρόσφατα με την ομάδα της Apple για να συζητήσουν την προσέγγισή τους στην ψηφιακή υγεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, συζήτησαν ενεργά τη συνεργασία της Apple με τον Αντιπρόεδρο Υγείας, Dr. Sumbul Desai, και τη σημασία του Χώρου Δεδομένων Υγείας  αλλά και την ψηφιακή υγεία, που θα προσφέρει στους πολίτες πρόσβαση και έλεγχο των δεδομένων υγείας τους.

«Βασιλική» συνάντηση για τη Στέλλα Κυριακίδου

Η Apple έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα προϊόντων που περιγράφεται ως τολμηρό, όμορφο και πρωτοποριακό. Από την καινοτόμο επανεφεύρεση του κινητού τηλεφώνου μέχρι την επαναπροσδιορισμένη λειτουργικότητα των προσωπικών συσκευών, η εταιρεία έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι η δουλειά της μπορεί να λειτουργήσει ως παράγοντας αλλαγής γενεών.

Ιδιαίτερα στον τομέα της προσωπικής υγειονομικής περίθαλψης, η Apple έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Η εφαρμογή Health αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές συνεισφορές της εταιρείας, έχοντας δημιουργηθεί με σκοπό να συγκεντρώνει τις ανάγκες και τις πληροφορίες για την υγεία των χρηστών της.

Η κ. Κυριακίδου, σε συνέντευξη Τύπου με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, παρουσίασαν μία ανακοίνωση για την Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας, καταγράφοντας τα σημαντικά βήματα που έγιναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η έκθεση αυτή αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ενίσχυση των πολιτικών υγείας και την υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων για την ευημερία των πολιτών της.

Στέλλα Κυριακίδου: Το βασιλικό μέλος που συνάντησε

Τις τελευταίες μέρες, η Στέλλα Κυριακίδου, έχει δείξει έντονη δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο. Την Πέμπτη, 16 Μαΐου, επισκέφθηκε το Λονδίνο για να συμμετάσχει στο συνέδριο «Ο κόσμος ενωμένος για την επίλυση της κρίσης της αντιμικροβιακής αντοχής». Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης, συγκέντρωσε πολλούς υψηλόβαθμους προσκεκλημένους και εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκιπα William. Η παρουσία της κ. Κυριακίδου εκεί υπογραμμίζει τη δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης της αντιμικροβιακής αντοχής.

Επιπλέον, η Κύπρια Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων ήταν ομιλήτρια στο Green Agenda Cyprus Summit 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου. Κατά την ομιλία της, εξήγησε πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει όχι μόνο το περιβάλλον αλλά και τη σωματική και ψυχική υγεία μας. Το συνέδριο είχε ως στόχο να στηρίξει την προσπάθεια για Πράσινη Μετάβαση της Κύπρου, προβάλλοντας τη χώρα ως παράδειγμα οικολογικού τρόπου ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στέλλα Κυριακίδου: «Πολύ πιο σημαντική η πρόληψη».

Η δραστηριότητα της κ. Κυριακίδου σε αυτά τα σημαντικά συνέδρια υπογραμμίζει τον ρόλο της στην προώθηση της υγείας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και τη δέσμευσή της στην επίλυση κρίσιμων παγκόσμιων ζητημάτων.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση