ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Victoria Beckham: «Κοιτούσα τον καθρέφτη και έβλεπα τι πρέπει να αλλάξω στην εμφάνισή μου»

Οι αποκαλύψεις που έκανε

Μαρία Σάββα

Η Victoria Beckham παραχώρησε συνέντευξη στην «Sunday Times», μιλώντας μεταξύ άλλων για το πέρασμα των χρόνων, το γεγονός πως μεγαλώνει, αλλά και το πως νιώθει γι' αυτό.

Στην αρχή των δηλώσεών της η ίδια είπε: «Είμαι πολύ άνετη με αυτό που έχω γίνει σήμερα. Αποδέχομαι την εμφάνιση μου και κάνω το καλύτερο που μπορώ, με αυτά που ήδη έχω. Νιώθω πως στα 49 μου, έχω ολοκληρωθεί προσωπικά και επαγγελματικά».

«Μου αρέσει η αίσθηση πως είμαι μεγαλύτερη. Δεν θα ήθελα να γίνω ξανά 25. Ήμουν από αυτές τις νεαρές κοπέλες που κοιτούσε τον καθρέφτη και έβλεπε τι πρέπει να αλλάξει στην εμφάνιση της, και όχι τι ήταν εντάξει. Τότε ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου και συνέχεια προσπαθούσα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», ανέφερε η σχεδιάστρια.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έχει παρέμβει σημαντικά στο πρόσωπο της, δοκιμάζοντας μόνο θεραπείες λέιζερ και σύσφιγξης της επιδερμίδας. «Προτιμώ τα μικρά πράγματα. Το ίδιο και στο μακιγιάζ μου. Το θέμα είναι να μην κάνεις και πάρα πολλά, γιατί τελικά θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα», συμπληρώνει η Victoria. Ακόμη αποκάλυψε, πως πρόσφατα βρέθηκε σε μια εκδήλωση, και της έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός πως «οι άνθρωποι εκεί είχαν πολύ μεγάλα πρόσωπα. Κυκλοφορούν πολλές τρομακτικές επιλογές εκεί έξω», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση