ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

«Τώρα δεν μπορούν να λένε ότι οι πλούσιες γυναίκες δεν εργάζονται»

Η δήλωση της συζύγου γνωστού ποδοσφαιριστή που θα συζητηθεί.

Δέσποινα Άσπρου

Η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez είναι σίγουρα μια γυναίκα που δεν φοβάται τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια, χρησιμοποιόντας τα κοινωνικά της δίκτυα και όχι μόνο, καταφέρνει πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο και να στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Πρόσφατα, η ίδια μέσα από μια της ανάρτηση θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της και κυρίως, σε όσους υποστηρίζουν πως η ίδια οφείλει  την επιτυχία και τον πλούτο της στον σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Georgina Rodríguez πόζαρε καθώς πήγαινε στην δουλειά της και έχοντας στο χέρι της μια τσάντα και έναν καφέ έγραψε: «Άλλη μια υπέροχη μέρα στη δουλειά, ώστε αργότερα να μην μπορούν να λένε ότι οι πλούσιες γυναίκες δεν δουλεύουν».

Η εν λόγω ανάρτηση γρήγορα έγινε viral, με πολλούς να αναφέρουν πως με αυτόν τον τρόπο άνοιξε μια συζήτηση σχετικά με την άδικη μεταχείριση των γυναικών στην κοινωνία και αρκετούς άλλους, να συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως και η ίδια πρέπει να αντιληφθεί πως ως πρώην πωλήτρια χρωίς της βοήθεια του ποδοσφαιριστή, δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει μόνη της, μία τόσο μεγάλη περιουσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS