ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Tom Hanks: Έγραψε μυθιστόρημα που αποκαλύπτει τις εμπειρίες του στο Hollywood

«Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία...»

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός και δύο φορές βραβευμένος με Οσκαρ, Tom Hanks έγραψε μυθιστόρημα με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» και αναμένεται να κυκλοφορήσει 9 Μαΐου του 2023. Στο βιβλίο περιλαμβάνεται η περιγραφή και η διαδικασία που χρειάζεται για την δημιουργία μιας «κολοσσιαίας ταινίας δράσης υπερηρώων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πηγή έμπνευσης από ένα ταπεινό κόμικ». Επίσης, παρουσιάζονται εμπειρίες του ηθοποιού, τις οποίες ο ίδιος έχει ζήσει και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό, καθώς μέσα από αυτές τις ιστορίες αυτές έχει πάρει ένα σημαντικό μάθημα.

Ο Hanks αναφέρει συγκεκριμένα: «Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία... Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα.

Κανείς δεν ξέρει πώς φτιάχνεται μια ταινία — αν και όλοι νομίζουν ότι κάνουν (ταινίες). Έχω κάνει πολλές ταινίες, και τέσσερις από αυτές είναι πολύ καλές, νομίζω, και εξακολουθώ να εκπλήσσομαι με το πώς κατασκευάζονται οι ταινίες. Από ένα τρεμόπαιγμα μιας ιδέας μέχρι την εικόνα που τρεμοπαίζει στην οθόνη, η όλη διαδικασία είναι θαύμα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom Hanks δοκιμάζει την συγγραφή, βιβλίου, αφού το 2017 είχε δημοσιεύσει το «Uncommon Type», το οποίο έγινε και best seller.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση