ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Το συνταρακτικό γεγονός που έζησε ο Ηλίας Βρεττός on stage

Δεν πάει το μυαλό σου σε ποιο

newsroom must

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε πρεμιέρα πρόσφατα σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας έχοντας την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Σε συνέντευξη που έδωσε εκδήλωσε την χαρά του για το άνοιγμα των μαγαζιών μετά και το χρονοβόρο lockdown στην Ελλάδα, ενώ εξομολογήθηκε μάλιστα την πιο παράξενη εμπειρία που είχε στην σκηνή. Να θυμίσουμε ότι Ηλίας Βρεττός δήλωσε πρόσφατα ότι θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησιάς με την αγαπημένη του σύντροφο.

Αρχικά αναφέρθηκε στο πλήγμα του καλλιτεχνικού χώρου λέγοντας «Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι ξανατραγουδάμε σε μόνιμη στέγη. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω καταγγελία και να πω ονόματα, γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο με αυτά τα θέματα. Δεν υπάρχει μόνο στον χώρο της υποκριτικής και στον χώρο του θεάτρου… Σίγουρα και στον χώρο του τραγουδιού έχουν συμβεί περιστατικά».

Αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα αδιανόητο γεγονός που έζησε στην καριέρα του «Ήμουν κάποια στιγμή πάνω στην πίστα με έναν άλλον συνάδερφο και ήρθε ένας τύπος από κάτω, ο οποίος μου ζητούσε επίμονα μισή ώρα να πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να το πω. Νευρίασε, ανέβηκε πάνω και με πήρε αγκαλιά κεφαλοκλείδωμα. Αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει. Μου έλεγε στο αυτί μου ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δεν με έχουν ξαναβρίσει έτσι. Δεν ήξερα αν στην κοιλιά μου βρίσκεται μαχαίρι ή το χέρι του. Με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS