ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Το σπάνιο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Diana λίγο πριν τον γάμο της

Με τον πρίγκιπα Κάρολο.

newsroom must

Η πριγκίπισσα Diana αν και γόνος γαλαζοαίματης οικογένειας είχε ξεκαθαρίσει ήδη πριν τον γάμο της, με τον τρόπο της φυσικά, πως δεν πρόκεται να γίνει ''πλαστελίνη στα χέρια του Παλατιού'', όπως και απέδειξε κι η μετέπειτα ιστορία αλλά και ο χαρακτήρας της.

Στο σπάνιο απόσπασμα μιας συνέντευξης που είχε δώσει μαζί με τον Κάρολο πριν τον γάμο τους στον δημοσιογράφο Andrew Garner και την Angela Rippon, το ζευγάρι δυσκολεύεται να απαντήσει για τα σχέδια που έχουν για τη ζωή τους μετά τον γάμο, δείχνοντας μια αμηχανία που πολλοί θα ερμήνευαν ως το πρώτο σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση τους.

Τότε ο δημοσιογράφος απευθύνεται στη Diana, ρωτώντας την αν ανυπομονεί να φτιάξει ένα σπιτικό στην έπαυλη του Καρόλου: "Ναι πάρα πολύ" λέει η 20χρονη Diana "ανυπομονώ να γίνω μια καλή σύζυγος". Τότε ο Κάρολος σχολιάζει "Θεούλη μου" για να πάρει την απάντηση από τη Diana "Πρέπει να το πω αυτό, είσαι ακριβώς δίπλα μου".

Το απόσπασμα περιλαμβάνεται στο νέο ντοκιμαντέρ του CNN ‘Diana’ και δείχνει η Diana ήταν πάντα αυθεντική. Όπως λεει η Angela Rippon στο ντοκιμαντέρ "Υπήρχε κάτι παραπάνω στη Diana. Κάτι που δεν ήταν το ζαχαρωτό ή η πλαστελίνη που θα έπλαθε το Παλάτι. Είχε ραχοκοκκαλιά, είχε μια γνώση του εαυτού της".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση