ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Το ψέμα της Meghan Markle για την συμφωνία που έκλεισε με το Netflix

Για μία παραγωγή κινουμένων σχεδίων.

newsroom must

Όσον αφορά στη σειρά της Meghan Markle, to Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με την δούκισσα του Sussex και την Archewell Productions, την εταιρεία παραγωγής της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Η σειρά με τον προσωρινό τίτλο «Pearl» θα είναι οι περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο αντλεί έμπνευση από «διάφορες γυναίκες στην ιστορία που είχαν επιρροή», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Λίγο αφότου ανακοινώθηκε το νέο project της δούκισσας του Sussex με το Netflix έγινε επίσης γνωστό πως στο πλαίσιο αυτού θα συνεργαστεί με τον David Furnish, τον κινηματογραφιστή και σύζυγο του Elton John. Το πριγκιπικό ζευγάρει διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον John και τον σύζυγό του, δεδομένου του ότι ο τραγουδιστής ήταν στενός φίλος της πριγκίπισσας Diana. 

;Oπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, οι συζητήσεις για το project με το Netflix είχαν ξεκινήσει από το 2018, όταν το ζευγάρι βρισκόταν ακόμα στην Αγγλία. Και μπορεί ο πρίγκιπας Harry να επιβεβαίωνε για το αντίθετο, με τη σύζυγό του να συμφωνεί ότι δεν ήταν ποτέ μέρος των σχεδίων τους, όμως τα νέα στοιχεία δίνουν μια άλλη εικόνα από αυτή που μας παρουσίαζαν, γεγονός που τώρα κατηγορούνται πως είπαν ψέματα ότι δεν ήταν στα άμεσα σχέδια τους. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση