ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

To νέο πορτρέτο των Harry και Meghan διαφέρει από τα προηγούμενα

Οι νέες επίσημες φωτογραφίες τους και ο λόγος γι΄αυτές

newsroom must

Στις 20 Οκτώβρη, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα γίνουν οικοδεσπότες του TIME100 Talks, μιας σειράς διαδικτυακών συνομιλιών ανάμεσα σε ηγέτες του κόσμου. Σκοπός αυτών των συνομιλιών είναι η προσπάθεια εύρεσης λύσεων αλλά και μία διαφορετική προοπτική στα ζητήματα απασχολούν τον κόσμο.

Με αφορμή αυτό, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan πόζαραν μαζί πιο χαλαρά από ποτέ και μας χάρισαν τις νέες επίσημες φωτογραφίες τους χωρίς κανόνες και βασιλικά πρωτόκολλα. Η Meghan Markle, απελευθερωμένη πλέον από τον βασιλικό κόσμο επέλεξε η ίδια τις τελικές φωτογραφίες και όπως καταλάβαμε και με τις επιλογές των λήψεων από τον αρραβώνα, τον γάμο τους αλλά και την βάπτιση του Archie λατρεύει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Στην κοινή φωτογραφία τους είναι και οι δύο ντυμένοι με κουστούμι και ενώ η Meghan δεν κοιτάζει στον φακό ο Harry το κάνει, δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σύμφωνα με πηγή του Bazaar.com το project του Time Talks ανέλαβε προσωπικά το ζευγάρι, όπου θα το παρουσιάσει αλλά και έχει επιλέξει τις θεματικές, τους καλεσμένους αλλά και τα ζητήματα που θα συζητηθούν σε κάθε επεισόδιο. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση