ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Το πιο ιδιαίτερο δώρο που έδωσαν στον πρίγκιπα George

Το συμβολικό δώρο δεν το έχει δει ακόμα.

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα, ο βασιλιάς Κάρολος σχεδιάζει να αποσυρθεί στη ρουμανική ύπαιθρο, συγκεκριμένα στο μικρό χωριό Viscri που αγόρασε το 2006 μετά από μια επίσκεψή του στη χώρα το 1998, όπου θα περάσει χρόνο στην αγροικία του.

Εκεί, ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί ένα λιβάδι με αγριολούλουδα που ανήκει στον εγγονό του, πρίγκιπα George. Το λιβάδι αυτό χαρίστηκε στον μικρό πρίγκιπα κατά την βάπτισή του από τον κόμη Tibor Kalnoky, έναν στενό φίλο του βασιλιά Κάρολου. Το δώρο αυτό ήταν συμβολικό, καθώς ο κόμης Tibor εξήγησε ότι τα άγρια λουλούδια αποτελούν ένα εύθραυστο και προστατευμένο φυτό, αντίστοιχο με τα νεογέννητα μωρά. Με αυτόν τον τρόπο, επιθυμούσε να προστατεύσει αυτήν την περιοχή και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία της φύσης.

Επιπλέον, κατά τη βάπτιση του George, η Pipa Midletton φέρεται ότι επισκέφθηκε την εταιρεία Wrightson and Platt, μια εταιρεία που δημιουργεί ασημένιες αποτυπώσεις χεριών και ποδιών μωρών. Αυτές οι αποτυπώσεις στη συνέχεια χαράσσονται με το όνομα και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού και αποτελούν ένα ιδιαίτερο δώρο. Πιθανώς η Pipa Midletton να έκανε μια παραγγελία για ένα τέτοιο ασημένιο αντίγραφο με τα χέρια και τα πόδια του George, σηματοδοτώντας έτσι μια συμβολική και αξιομνημόνευτη στιγμή στη ζωή του βασιλικού μωρού.

Πέρυσι, ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στη φύση της Ρουμανίας, κοντά στο κτήμα του. Φορούσε ένα πουκάμισο με τα μανίκια σηκωμένα και ένα ζευγάρι μπότες πεζοπορίας, έτοιμος για την εξερεύνηση του τοπίου.

Κατά την απουσία του βασιλιά, η Βασίλισσα Καμίλα θα παραμείνει στην κατοικία της στο Ρέι Μιλ στο Γουίλτσαϊρ. Αυτή η κατοικία είναι μια εντυπωσιακή ιδιοκτησία με στάβλους, εξωτερική πισίνα και ακόμη και ένα ποτάμι. Η Βασίλισσα Καμίλα αγόρασε αυτήν την ιδιοκτησία το 1994 μετά το διαζύγιό της από τον Andrew Parker-Bowles, έχοντας πληρώσει το ποσό των 850.000 λιρών.

Πριν από τον γάμο του Κάρολου και της Καμίλα, ο βασιλιάς διέθετε ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο, πριν από την ημέρα της στέψης του, ο Κάρολος μετέφερε την περιουσία του στο Δουκάτο της Κορνουάλης, το οποίο ανήκει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση